Părul scurt întinerește: 15 femei care arată mai bine după ce s-au tuns scurt!

Părul lung e greu de coafat, e și mai greu de îngrijit și e foarte pretențios. Din această cauză, tot mai multe femei renunță la coafurile pentru păr lung în favoarea tunsorilor scurte, ce oferă mai multă fluiditate podoabei capilare și le împrospătează imaginea. Dar unele femei merg și mai departe și își fac frizuri ultra scurte, în stil băiețesc. Și rămân la fel de frumoase!

Femei înainte și după coafor

Din fericire, astăzi femeile se pot tunde foarte scurt, fără să-și piardă din feminitate.

Dar este foarte important ca stilul ascetic al tunsorii să fie diluat de accesorii și machiaj. Altfel tunsoarea va arăta băiețesc.

În ultima vreme, tot mai multe femei aleg acest stil, deoarece este practic, elegant și contemporan. Dacă ai tenul neted și fața ovală, această tunsoare e numai bună pentru tine.

Tunsorile scurte îți vor da un aer cochet și îndrăzneț, dar fără să-ți știbească din feminitate.

O astfel de coafură arată modern, proaspăt, stilat și e opțiunea ideală pentru femeile hotărâte și sigure de sine.

Ușor de coafat, ușor de îngrijit, ușor de corectat – coafura garcon e ideală pentru femeile cu trăsături delicate ale feței.

Judecând după reacția fetei, vădit este mulțumită de rezultat.

Tunsorile scurte sunt bune atât pentru fetișcane, deoarece le adaugă îndrăzneală și senzualitate, cât și pentru femei în vârstă (despre ele vorbim mai târziu), fiindcă dau părului volum la rădăcini, împrospătând imaginea în ansamblu.

Granița dintre tunsorile bărbătești și tunsorile pentru femei se estompează pe zi ce trece. Cel puțin, pentru doamne, care pot să poarte o tunsoare foarte scurtă, în stil băiețesc, fără să-și piardă din eleganță și feminitate.

Aceste tunsori arată stilat, proaspăt și contemporan. Ele adaugă îndrăzneală unei femei și sunt numai bune pentru doamnele cu păr subțire și rar.

Și da, tunsorile pentru păr scurt pot să arate romantic și grațios.

O astfel de tunsoare scoate în prim plan ochii și trăsăturile feței.

Important e să găsești stilul și fasonul care ți se potrivește.

Experiența arată că femeile care au decis să-și taie părul, aproape niciodată nu au regretat.

Prin urmare, nu ai de ce să te temi.

Nu uita că schimbarea începe cu tine!

Spuneam mai devreme că tunsorile pentru păr scurt sunt bune atât pentru fetișcane, cât și pentru femei mai în vârstă. Iată cum arată ele pe femei 60+ (Vezi articolul de mai jos)

Citește și: Scapă de prejudecăți: 15 tunsori stilate pentru păr scurt și foarte scurt!