Părul scurt e mai sexy: 16 femei care s-au tuns scurt și nu au regretat!

Părul lung este greu de coafat, e și mai greu de îngrijit și e foarte pretențios. Din această cauză, tot mai multe femei renunță la coafurile pentru păr lung în favoarea tunsorilor scurte, ce oferă mai multă fluiditate podoabei capilare și le împrospătează imaginea. Iată 16 femei care au riscat să-și taie părul și niciodată nu au regretat.

Femei înainte și după coafor

1. Nu au regretat, pentru că o nouă tunsoare nu înseamnă doar un look nou, ci și o nouă stare de spirit. Înseamnă șansa de a o lua de la capăt.

2. În ceea ce privește modelul, în ultimii ani se poartă păr scurt. Indiferent de stilul ales, o tunsoare pentru păr scurt va da bine.

3. Tunsorile scurte arată feminin, stilat și contemporan, fiind numai bune pentru femeile energice și pline de viață.

4. Chiar și tunsorile ultra scurte arată bine. Dar nu uita de machiaj, care are rolul de a dilua aspectul ascetic al tunsorii și de a-ți sublinia feminitatea.

5. Și totuși, mai bine să alegi o tunsoare scurtă până la bărbie sau până la umeri. De exemplu, tunsoarea bob-carre încadrează perfect ovalul feței, întinerește chipul și adaugă prospețime părului.

6. O asemenea tunsoare îți va da un aer stilat și contemporan.

7. Dacă vrei ca oamenii să te țină minte, nu te teme să arăți îndrăzneț și provocator.

8. Mai ales că moda tunsorilor pentru păr scurt ia amploare. Și nu e nevoie să-ți schimbi culoarea, cărarea sau forma părului. La modul practic, se cere doar să îl tai.

9. De altfel, niciodată nu e târziu să te schimbi. O tunsoare pentru păr scurt nu va face din tine o altă persoană, dar îți va oferi mai multă încredere și stimă de sine!

10. Tunsorile scurte arată stilat, proaspăt și contemporan. Ele adaugă îndrăzneală unei femei și sunt numai bune pentru doamnele cu păr subțire și rar.

11. Și da, tunsorile pentru păr scurt pot să arate romantic și grațios.

12. O astfel de tunsoare scoate în prim plan ochii și trăsăturile feței.

13. Nu oricine are curajul să facă un asemenea pas!

14. Dar cine are curaj, culege laurii în aceeași zi.

15. Aproape toate femeile cu păr lung visează să îl scurteze. Dar nu toate au curajul să o facă.