Părul scurt: 5 tunsori elegante, analizate din toate unghiurile

Mersul la coafor e o adevărată loterie, fiindcă nu știi niciodată dacă tunsoarea te va prinde bine sau nu. Și nu știi sigur dacă frizerul va înțelege ce fel de coafură îți dorești. Dar ca să nu dai greș, cel mai simplu e să-i arăți totul în cele mai mici detalii. Prin urmare, am pregătit pentru tine câteva tunsori bune pentru femei 40+, prezentate din toate unghiurile, astfel încât nici tu și nici frizerul să nu aveți îndoieli.

Tunsori pixie păr scurt

Moda pentru pixie a renăscut la mijlocul anilor ’50, după lansarea filmului “Roman Holiday” cu Audrey Hepburn, când fiecare a doua femeie a început să poarte o astfel de tunsoare. Ea e nespus de practică, comodă și versatilă, fiind opțiunea perfectă dacă vrei să arăți neobișnuit, dar nu ai timp pentru aranjarea coafurii. Nu e de mirare că frizura pixie e populară până în prezent.

Tunsori scurte pixie

Volumul pe creștet și la rădăcini, bretonul alungit, tranzițiile netede – toate acestea fac din pixie o tunsoare numai bună pentru doamnele cu păr subțire și rar. Coafura pixie întinerește, nivelează relieful feței, îi dă expresivitate acesteia și e potrivită pentru orice formă a capului. Și cel mai important – e foarte ușor de coafat. De altfel, mai bine o dată să vezi decât de zece ori să auzi.

Tunsori scurte pixie-bob

O tunsoare pixie-bob îmbină avantajele celor două coafuri. Ea arată bine pe chipul oricărei femei și poate fi asortată cu orice ținută. Pixie-bob e coafura care îmbină dârzenia cu delicatețea și e un adevărat cadou pentru o doamnă modernă, independentă și sigură de sine.

Tunsori paj păr scurt

Tunsoarea paj este considerată o coafură romantică, pretențioasă și feminină. Dar puțini știu că femeile au preluat-o de la bărbați și au făcut-o mai grațioasă. Ea nu necesită aranjare și se particularizează prin tranziții netede, șuvițe rotunjite și breton drept. Coafura arată de-a dreptul spectaculos pe femeile care au gâtul lung, grațios și trăsături delicate ale feței.

Tunsori bob păr scurt

Coafura bob e una din cele mai apreciate tunsori din lume. Ea este practică, versatilă, arată superb pe chipul oricărei femei și se asociază excelent cu orice ținută. Bobul e ușor de coafat și arată cât se poate de natural datorită aspectului neglijent. De altfel, dacă ai părul subțire și rar îți recomand tunsoarea bob asimetric, cu breton alungit, filat.

Citește și: De ce fug bărbații de tine? 4 lucruri pe care bărbații le consideră respingătoare