Părul scurt: 15 tunsori moderne pentru femei de 30, 40, 50 ani!

În ultimii ani, tot mai multe femei renunță la coafurile pentru păr lung în favoarea tunsorilor scurte, cu volum, ce oferă mai multă fluiditate podoabei capilare și le împrospătează imaginea.

Frizurile scurte arată stilat, expresiv și contemporan. Și spre deosebire de tunsorile pentru păr lung, sunt mai ușor de coafat. Dar unele femei merg și mai departe și își fac frizuri ultra scurte, în stil băiețesc. Și rămân la fel de frumoase! Iată 15 tunsori potrivite pentru femei de toate vârstele.

Tunsori bob scurt în scări

Tunsorile în scări sunt bune pentru că rezolvă problemele legate de volum și corectează ovalul feței. Ele te vor ajuta să oferi mai multă fluiditate podoabei capilare și să creezi efectul de păr bogat. Șuvițele de păr tunse inegal sunt o modalitate excelentă de a adăuga volum coafurii și a crea impresia unui păr mai dens, cu mai mult volum.

Tunsori bob scurt asimetric

Asimetria este cheia către un look romantic, feminin și ademenitor. Dacă vrei să ieși în evidență, fără a arăta deplasat și provocator, fă-ți o tunsoare asimetrică. O astfel de coafură nu va trece niciodată neobservată.

Tunsori scurte bob-carre

Coafura bob carre e numai bună pentru femeile care s-au săturat de tunsori pentru păr mediu și lung, dar le este frică de o frizură prea scurtă. Fără breton, o astfel de tunsoare arată strict, proaspăt și contemporan. Însă îi poți da un aer degajat, dacă o ciufulești un pic.

Tunsori bob scurt la spate

O tunsoare bob inversat este perfectă pentru doamnele cu păr subțire și rar. Aceasta arată feminin, stilat și contemporan, fiind numai bună pentru o doamnă energică și plină de viață. Coafura e ușor de întreținut și adaugă îndrăzneală și expresivitate oricărui look. Dar nu uita de tehnicile moderne de vopsire a părului.

Tunsori pixie-bob păr scurt

O tunsoare pixie-bob îmbină avantajele celor două coafuri. Ea arată bine pe chipul oricărei femei, poate fi asortată cu orice ținută și, cel mai important, ascunde ridurile de expresie, petele de vârstă și alte imperfecțiuni ale tenului. Pixie bob e coafura care îmbină dârzenia cu delicatețea și e un adevărat cadou pentru o doamnă modernă, independentă și sigură de sine.

Citește și: Poartă blugii corect: 5 greșeli care îți strică silueta!