Părul rar se va potrivi de minune cu aceste tunsori: 17 cele mai feminine idei pentru doamnele mature

Indiferent de vârsta pe care o femeie o simte în suflet, este foarte important ca aceasta să aleagă o coafură care să se potrivească anilor. Coafurile care te pot face să pierzi câțiva ani merită o atenție specială. Pentru femeile de peste 50 de ani, acest lucru este uneori chiar necesar, deoarece sexul frumos este mai respectuos față de frumusețea la orice vârstă.

Nu contează ce vârstă are o femeie. Alegerea coafurii este întotdeauna aproape pe primul loc. Chiar și fiind mai în vârstă, o femeie poate arăta frumoasă dacă are grijă de ea în mod corespunzător. De regulă, odată cu vârsta este mai dificil să alegi o tunsoare, din cauza faptului că părul se subțiază și chiar apare părul gri. În lumea de astăzi, aceasta nu mai este o problemă. Mai jos am pregătit o gamă de tunsori care pot sublinia frumusețea feminină la orice vârstă.

Bob

Această tunsoare versatilă este perfectă pentru orice vârstă. Este o coafura cu volum pe ceafă.  O astfel de tunsoare poate include breton, dar, în orice caz, va arăta grozav chiar și pe părul fragil și rar.

Pixie

Anul precedent a devenit cu adevărat la modă pentru părul scurt. Pixie este o tunsoare perfectă pentru cei cărora le plac tunsorile scurte. Aceasta este o combinație a șuvițelor frezate de diferite lungimi. Tunsoarea  arată bine atât pe părul drept, cât și pe cel creț. Acest lucru adaugă un mare plus.

Garcon

Foarte puțini cunosc despre acest tip de tunsoare. Inițial era pentru bărbați, dar astăzi câștigă o mare popularitate în rândul doamnelor. Garcon este un fel de tranziție de la părul lung la părul scurt. Este foarte ușor de realizat și nu necesită îngrijire specială.

Carre

Acesta este o coafură care va fi mereu la modă. Mai ales printre reprezentantele care visează să-și transforme complet aspectul. Vârsta nu joacă un rol important aici. Tunsoarea carre este potrivită atât pentru reprezentantele tinere ale sexului frumos, cât și pentru cele mai mature. În plus, această tunsoare poate ascunde multe defecte care apar odată cu vârsta.

Cascadă

Această tunsoare va adăuga splendoare și volum oricărui tip de păr. Cascada este populară datorită lipsei de pretenții și datorită minimalismului în îngrijire. Principalul lucru în ea este asimetria și gradația.

Aceasta nu este o listă completă de tunsori care sunt populare în noul an. Moda nu stă pe loc. Și, cel mai important, astăzi stiliștii rezolvă multe probleme, făcând față bine schimbărilor legate de vârstă.

Dar ție care tunsoarea ți-a plăcut mai mult ? Așteptăm să ne scrii mai jos în comentarii ! De asemenea, dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să-l distribui și prietenilor !