Părul mediu și scurt: 25 modele de tunsori la modă în 2021-2022!

Uite că am ajuns deja în anul 2021, dar moda tunsorilor pentru păr mediu și scurt continuă să ia amploare. Nu e de mirare, deoarece aceste coafuri adaugă îndrăzneală și prospețime oricărei femei – arată stilat, expresiv și contemporan, iar în comparație cu tunsorile pentru păr lung, sunt mult mai ușor de coafat.

Tunsoarea pixie este opțiunea ideală pentru femeile sigure pe sine, bobul este versatil și universal, iar coafura carre este clasicul care nu-și pierde niciodată din actualitate. Anume aceste trei tipuri de tunsori vor da tonul sezonului care urmează.

Tunsori pixie păr scurt 2021

Ce coafură pentru femei poate fi mai practică și mai ușor de coafat decât tunsoarea pixie? Pixie arată grozav atât pe femei tinere, cât și pe femei în vârstă, atât cu ținute de birou, cât și cu ținute de seară, sport sau casual, atât pe blonde, cât și pe brunete. Tunsoarea întinerește, nivelează contururile feței, conferă expresivitate acesteia și e potrivită pentru orice formă a capului.

Tunsori pixie pentru păr rar

O astfel de tunsoare este o adevărată comoară pentru femeile cu păr subțire și rar, deoarece dă un plus de volum la rădăcină și pe creștet, împrospătând în acest fel imaginea în ansamblu.

Citește și: Scapă de prejudecăți: 6 tunsori scurte pentru femeile care vor cu adevărat o schimbare!

Pixie este opțiunea ideală pentru doamnele care își doresc să arate îndrăzneț, contemporan și neobișnuit, dar nu au timp pentru aranjarea coafurii. Mulți consideră această tunsoare prea masculină, dar se înșeală amarnic. În ultimii ani, pixie a devenit aproape sinonim cu rafinamentul și feminitatea.

Modele de tunsori bob scurt

Ce coafură poate fi mai feminină, mai libertină și mai romantică decât un bob scurt cu breton? O astfel de tunsoare va adăuga imaginii tale delicatețe și plasticitate. La fel ca tunsoarea pixie, bobul este ușor de coafat și poate fi asociat cu cele mai diverse ținute.

Citește și: Femeia bogată se îmbracă laconic: 24 de ținute simple ca să arăți nobilă și stilată!

Grație aranjării stratificate, cu fire alungite în față și scurte la ceafă, o tunsoare bob pentru păr scurt îți va corecta ovalul feței și va adăuga volum părului tău. Coafura face pereche bună atât cu părul drept, cât și cu părul ondulat și are un aspect cât se poate de natural și firesc.

Tunsori bob care întineresc

Tunsorile bob întineresc și împrospătează chipul. Aceste coafuri sunt vii, expresive și spectaculoase, adăugând farmec și rafinament oricărei femei. Ele pot fi clasice, asimetrice, neglijente, cu sau fără breton și arată impecabil indiferent de starea părului sau forma feței. O alegere cu adevărat universală.

Citește și: 100 Modele de tunsori par mediu la moda pentru femei 2021-2022

Tunsori carre par mediu

O tunsoare carre realizată în stil clasic sau contemporan va adăuga senzualitate și profunzime imaginii tale. Această coafură arată proaspăt, feminin și elegant pe orice femeie. Dar pentru a obține efectul dorit părul trebuie să fie în stare perfectă. Tunsoarea poate fi purtată atât cu breton, cât și fără. Depinde de vârstă, deoarece bretonul poate masca eficient ridurile de expresie.

Citește și: Tânără și frumoasă după 50 de ani: 7 trucuri sănătoase, care nu te costă nimic!

Tunsori carre 2021

Tunsoarea carre reprezintă o alegere clasică în rândul femeilor din întreaga lume, prin urmare, poți să fii sigură că nu vei da greș. Încrede-te în intuiția și în simțul tău estetic și alege modelul care ți se potrivește!

Citește și: Femeia îngrijită arată mai tânără – 30 de trucuri sănătoase ca să arăți mai tânără după 45 de ani!