Părul mediu și scurt: 16 modele de tunsori la modă în 2021-2022!

Iată că am ajuns deja la mijlocul anului 2021, dar moda tunsorilor pentru păr mediu și scurt continuă să ia amploare. Nu e de mirare, deoarece aceste coafuri adaugă îndrăzneală și prospețime oricărei femei – arată stilat, expresiv și contemporan, iar în comparație cu tunsorile pentru păr lung, sunt mult mai ușor de coafat.

Tunsoarea pixie este opțiunea ideală pentru femeile sigure pe sine, bobul este versatil și universal, iar coafura carre este clasicul care nu-și pierde niciodată din actualitate. Anume aceste trei tipuri de tunsori vor da tonul sezonului care urmează.

Tunsori pixie pentru păr rar

Ce coafură pentru femei poate fi mai practică și mai ușor de coafat decât tunsoarea pixie? Pixie arată grozav atât pe femei tinere, cât și pe femei în vârstă, atât cu ținute de birou, cât și cu ținute de seară, sport sau casual, atât pe blonde, cât și pe brunete. Tunsoarea întinerește, nivelează contururile feței, conferă expresivitate acesteia și e potrivită pentru orice formă a capului.

O astfel de tunsoare este o adevărată comoară pentru doamnele cu păr subțire și rar, deoarece adaugă volum pe creștet și la rădăcini, împrospătând în acest fel imaginea în ansamblu.

Tunsori pixie păr scurt

Pixie este opțiunea ideală pentru doamnele care își doresc să arate îndrăzneț, contemporan și neobișnuit, dar nu au timp pentru aranjarea coafurii. Mulți consideră această tunsoare prea masculină, dar se înșeală amarnic. În ultimii ani, pixie a devenit aproape sinonim cu rafinamentul și feminitatea.

În plus, o astfel de tunsoare este ușor de coafat. La modul practic, e destul să-ți ciufulești un pic părul. Dar dacă părul nu te ascultă, poți apela la produse contemporane de fixare.

Tunsoarea bob carre cu breton

Ce coafură poate fi mai feminină, mai libertină și mai romantică decât un bob scurt cu breton? O astfel de tunsoare va adăuga imaginii tale delicatețe și plasticitate. La fel ca tunsoarea pixie, bobul este ușor de coafat și poate fi asociat cu cele mai diverse ținute.

Tunsorile bob și carre sunt atât de populare încât multe femei nu pot să renunțe la una în favoarea alteia. Dar ce se întâmplă dacă iei tot ce-i mai bun de la două tunsori bune? Obții una și mai bună.

Grație aranjării stratificate, cu fire alungite în față și scurte la ceafă, o tunsoare bob carre pentru păr scurt îți va corecta ovalul feței și va adăuga volum părului tău. Coafura face pereche bună atât cu părul drept, cât și cu părul ondulat și are un aspect cât se poate de natural și firesc.

Tunsori carre par mediu

Această tunsoare e adorată de toată lumea, de la puștoaice de 16 ani, până la doamne de o vârstă respectabilă. Ea este întruchiparea tinereții și feminității, se potrivește tuturor femeilor, este universală, versatilă și ușor de întreținut.

Coafura carre este una din cele mai vechi tunsori din lume. Ea are o groază de variante: cu breton sau fără breton, până la urechi sau până la gât, clasic sau în scări, pentru păr drept sau pentru păr ondulat. Variantele cu breton ascund bine ridurile și îți dau un aer îndrăzneț, iar cele fără breton descoperă fruntea, mută accentul pe ochi și te fac nespus de grațioasă și feminină.

Citește și: Sigur că se poate: Un stilist din California își face clientele să se mândrească cu părul cărunt!