Părul mediu și lung: 19 modele de tunsori la modă în această toamnă!

Femeile sunt frumoase indiferent de vârstă. Însă frumusețea trebuie evidențiată. Și cel mai ușor și natural e să faci acest lucru cu ajutorul coafurii. O tunsoare corectă îți poate împrospăta nu numai chipul, ci și starea de spirit. Trebuie doar să găsești modelul care ți se potrivește. Iată 20 de modele superbe, care sunt actuale în această toamnă.

Tunsori carre păr mediu

O tunsoare carre pentru păr mediu arată proaspăt, feminin și elegant pe orice femeie. Coafura îți va scoate în evidență senzualitatea și firea romantică. Aceasta poate fi cu sau fără breton, simetrică sau asimetrică, până la umeri sau până la bărbie. Indiferent de stilul ales, fii sigură că vei fi întotdeauna în centrul atenției.

Variantele cu breton sunt bune pentru că diluează imperfecțiunile feței, precum fruntea lată, ridurile sau acneea. Iar cele fără breton descoperă fruntea și îți dau un aer contemporan. Tunsoarea este ușor de coafat și arată bine atât cu păr drept, cât și cu păr ondulat.

Tunsori bob păr mediu

Dacă vrei să-ți ascunzi bărbia dublă și obrajii căzuți, tunsoarea bob carre cu breton lung, e ceea de ce ai nevoie. Bretonul ascunde ridurile, acneea și diluează imperfecțiunile pielii, iar aranjarea stratificată (mai puțin cea dreaptă) va compensa lipsa volumului și îți va nivela conturul feței.

Există o mulțime de variații ale acestei tunsori, dar dacă ai trecut de 40 de ani, îți recomandăm varianta cu breton, deoarece bretonul va ascunde ridurile de pe frunte și îți va face coafura mai versatilă.

Tunsori cascadă păr mediu

Șuvițele de păr tunse inegal sunt o modalitate excelentă de a adăuga volum coafurii și a crea impresia unui păr mai dens, cu mai mult volum. Nu e de mirare că tunsorile în scări sunt foarte populare după 40 de ani, când părul devine subțire și rar.

Indiferent dacă părul tău este lung sau scurt, o coafură în scări te va ajuta să-i dai o formă perfectă. Iată câteva modele de tunsori care vor crea și vor menține volumul de care ai nevoie!

Tunsoarea italiană păr mediu

Tunsoarea italiană e ușor de recunoscut. Ea amintește de tunsoarea cascadă, dar arată mai spectaculos datorită volumului. Atuul ei este versatilitatea. Cu alte cuvinte, coafura se potrivește oricărei femei, indiferent de vârstă, formă a feței sau stare a tenului.

Spre deosebire de tunsoarea cascadă, tunsoarea italiană are un contur mai pronunțat, subliniază elegant ovalul feței și se termină în spate cu șuvițe deranjate, care adaugă tunsorii o notă cochetă.

Citește și: Fii atentă cum te îmbraci: 5 lucruri care sunt la modă, dar NU se poartă după 50 de ani!