Părul își pierde repede volumul? 25 modele de tunsori cu volum, care te vor scoate din impas!

Toate femeile visează la un păr dens și voluminos. Dar nu toate au norocul să-l dețină. Situația se complică odată cu înaintarea în vârstă, când firele își pierd rezistența și elasticitatea, astfel încât devine tot mai greu să-ți coafezi părul în așa fel ca el să-și mențină volumul pe tot parcursul zilei. Din fericire, există câteva tipuri de tunsori care se descurcă de minune cu această misiune. Despre ele vom discuta în continuare!

Tunsori bob cu volum

Tunsoarea bob nu își pierde din actualitate deja al câtelea an la rând. Secretul acesteia constă în caracterul său practic, comod și versatil. Tunsoarea bob nu numai că arată proaspăt, stilat și contemporan, dar mai este și ușor de coafat, păstrează bine volumul, are efect de întinerire, nivelează eficient ovalul feței și adaugă expresivitate întregului look. O adevărată comoară atât pentru fetele de 20 de ani, cât și pentru doamnele elegante trecute de 50.

Tunsori bob cu volum la spate

Grație aranjării stratificate, ce adaugă un plus de volum coafurii, tunsoarea bob e perfectă pentru femeile ale căror păr și-a pierdut din strălucire, densitate și elasticitate. Bob-ul va suplimenta volumul care lipsește și-l va menține pe parcursul întregii zile, adăugând prospețime și feminitate look-ului tău. În plus, este foarte ușor de coafat – se aplică spuma pe firele curate și uscate și se aranjează cu ajutorul unei perii și a unui uscător.

Citește și: Frizura bob – 36 de idei ilustrate pentru părul lipsit de volum

Modele de tunsori par scurt femei

Dacă dorești să adaugi un pic de dârzenie și îndrăzneală aspectului tău – îți recomandăm să încerci o tunsoare cu păr scurt la ceafă. Aceasta arată proaspăt, contemporan, ține bine forma și solicită efort minim la coafare. Datorită faptului că părul de la ceafă este scurt, accentul cade pe breton și creștet și tunsoarea câștigă un plus de volum.

Tunsori scurte cu volum

O asemenea tunsoare adaugă imaginii tale expresivitate, dârzenie și vigoare, dar fără ca feminitatea să aibă de suferit. Aceasta este foarte practică, versatilă, ușor de întreținut și arată grozav atât pe femei tinere, cât și pe femei în vârstă, atât pe femei zvelte, cât și pe femei plinuțe.

Citește și: Tunsori scurte cu volum 2021: 11 modele de coafuri pentru femei 40+

Tunsori stratificate păr scurt

Tunsorile stratificate fac o treabă excelentă în ceea ce privește volumul. Cu o astfel de tunsoare părul tău va căpăta o nouă viață, iar chipul va deveni mai luminos și mai expresiv. Coafurile stratificate sunt universale, stilate, simplu de coafat, iar imaginea pe care o creează poate fi adaptată la diverse ocazii, atât pentru ținute de seară sau de birou, cât și pentru ocazii casual.

Tunsori bob stratificat

Tunsorile stratificate pot fi atât simetrice, cât și asimetrice, atât cu breton, cât și fără, dar indiferent de formă, fii sigură că îți vor întineri chipul și îți vor sublinia grijuliu contururile feței. Probabil nu există nici o tunsoare mai rafinată și mai feminină în lista noastră de astăzi.

Citește și: Vreau să îmbătrânesc frumos: 15 tunsori stilate pentru femei 60+, care vor să țină pasul cu stilul!

Tunsori în cascadă păr mediu

Tunsoarea în cascadă se bucură de popularitate în rândul vedetelor de cinema. Deloc întâmplător, deoarece o astfel de coafură maschează foarte bine ridurile de expresie, petele de vârstă și alte semne ale bătrâneții. În plus, aceasta adaugă volum ca nici o altă frizură și îți permite să te coafezi diferit în fiecare zi, fără a pierde din eleganță. E o tunsoare cu adevărat splendidă și spectaculoasă.

Tunsori în cascadă cu breton

Tunsoarea în cascadă pentru păr mediu și lung arată bine pe toate femeile și poate fi corectată lejer, tăind capetele pentru a obține volumul corect și necesarul de simetrie. Stilul poate fi creat în mod diferit – fie ridicând straturile superioare, fie aranjând părul în bucle.

Citește și: Tunsoarea cascadă pe diverse lungimi: cea mai stilată tunsoare din acest sezon