Ascund ridurile și întineresc: 25 de tunsori stilate, perfecte după 40 de ani!

Mersul la coafor e o adevărată loterie, fiindcă nu știi niciodată dacă tunsoarea te va prinde bine sau nu. Dar ca să nu dai greș, cel mai simplu e să-ți faci o tunsoare clasică. Și ce poate fi mai clasic decât tunsorile pentru păr drept?

Ca să găsești tunsoarea perfectă – pe lângă formă, lungime și stil, mai trebuie să ții cont de tendințe. Hai să vedem împreună care sunt principalele tendințe ale acestui sezon și de ce tunsorile pentru păr drept nu își vor pierde niciodată din actualitate.

Tunsori păr drept scurt

Moda tunsorilor pentru păr scurt ia amploare. Nu e de mirare, pentru că aceste coafuri sunt stilate, practice, ușor de coafat și întineresc chipul oricărei femei. Astfel de tunsori arată mult mai proaspăt decât tunsorile pentru păr lung și îți vor da mai puține bătăi de cap la coafare.

Tunsoarea pixie este opțiunea ideală pentru femeile sigure de sine, bobul este versatil și universal, iar coafura carre este clasicul care nu-și pierde niciodată din actualitate. Anume aceste trei tipuri de tunsori vor da tonul sezonului care urmează.

Tunsori pentru păr drept mediu

Dacă nu ești pregătită să te tunzi scurt, întotdeauna poți încerca o tunsoare pentru păr mediu, cu sau fără breton. Acestea arată mult mai nobil și elegant, adăugând seriozitate și splendoare chipului tău. Ele îți vor schimba nu doar look-ul, ci și starea de spirit.

Coafura carre are o groază de variante: cu breton sau fără breton, până la urechi sau până la gât, clasic sau în scări, pentru păr drept sau pentru păr ondulat. Variantele cu breton ascund bine ridurile și îți dau un aer îndrăzneț, iar cele fără breton descoperă fruntea, mută accentul pe ochi și te fac nespus de grațioasă și feminină.

Iar cât de minunat este bobul. Nu știu dacă există o tunsoare mai romantică, mai universală și mai feminină decât coafura bob. Ea este foarte versatilă, arată superb pe chipul oricărei femei și se asociază excelent cu orice ținută.

Tunsori păr lung drept

Tunsorile pentru păr lung și drept arată elegant, feminin și spectaculos. Ele sunt o metodă excelentă de a ține pasul cu moda fără a depune mult efort. Stiliștii consideră că pentru o tunsoare stilată și spectaculoasă nu ai nevoie de o aranjare complexă. În esență, trebuie doar să-ți îndrepți părul și să-i nivelezi vârfurile, dacă natura te-a înzestrat cu păr ondulat.

Cu toate că e simplu de obținut, o astfel de coafură arată super stilat și sofisticat. E numai bună pentru o femeie contemporană, independentă și sigură de sine. La urma urmei, eleganța înseamnă simplitate.

Tunsori pentru păr drept cu breton

Coafura pixie este practică, comodă, versatilă, ușor de coafat și e numai bună pentru femeile cu trăsături expresive ale feței, care vor să arate îndrăzneț, dar nu au timp pentru aranjarea coafurii.

În același timp, tunsoarea pixie este o adevărată comoară pentru doamnele cu păr subțire și rar, deoarece adaugă volum pe creștet și la rădăcini. Iar bretonul lung, asimetric, va adăuga îndrăzneală și delicatețe chipului tău, diluând aspectul băiețesc al tunsorii.

Citește și: Lungimea optimă: 5 trucuri utile pentru a avea unghii scurte frumoase!