Părul alb e frumos: Un stilist din California face femeile să se simtă frumoase!

În ultimii ani ani e la modă naturalețea. Din această cauză, întâlnim tot mai multe femei nemachiate, dar atrăgătoare; îmbrăcate în haine confortabile, dar stilate; care poartă tunsori obișnuite, dar cuceresc prin naturalețea lor.

Moda pentru tot ce-i firesc a atins și tunsorile. Dacă înainte femeile mergeau la salon ca să-și ascundă firele gri, acum femeile merg la coafor ca să le scoată în evidență. Cel puțin așa se întâmplă la salonul lui Jack Martin, un stilist din California care face adevărate minuni.

Coafura înainte și după stilist

Jack Martin este un stilist colorist din SUA, care e considerat un adevărat maestru în ceea ce privește lucrul cu părul cărunt. Acesta și-a învățat meseria la Paris și s-a întors acasă pentru a ajuta femeile din State să-și recapete frumusețea și încrederea de sine.

Totul a început acum câțiva ani, când o clientă i-a cerut stilistului să facă ceva cu părul ei cărunt, care îi dădea bătăi de cap după 50 de ani. Jack și-a făcut meseria și a decis să publice rezultatul pe Instagram. Vezi imaginea mai jos.

Imaginea a stârnit un adevărat boom pe rețele și în scurt timp stilistul a devenit foarte popular. La câțiva ani distanță, Jack se poate lăuda cu peste 650 de mii de urmăritori pe Instagram.

Jack a devenit atât de popular, încât femeile sunt nevoie să-și facă programare cu 3-4 luni înainte pentru a obține un loc la coafor. Iar printre clientele lui se numără și celebrități precum Jane Fonda și Sarah Osbourne.

Spre deosebire de alți stiliști, el selectează culoarea părului în funcție de tonul firelor cărunte, astfel încât părul să aibă o culoare omogenă și uniformă. Datorită lui, femeile nu trebuie să-și mai vopsească rădăcinile.

Deseori, clientele lui au părul vopsit în altă culoare, iar rădăcinile ies puternic în evidență. Asta e o condiție impusă de stilist ca el să poată aprecia culoarea naturală a părului. După care, Jack spală culoarea de bază și prepară o vopsea individuală în funcție de tonalitatea firească a fiecărei femei.

Uneori folosește un singur ton, alteori mai multe. Totul depinde de gustul și preferințele clientelor sale. Scopul lui e ca femeile să se mândrească cu părul lor.

De altfel, când la ușa lui a bătut celebra actriță Jane Fonda, dublă laureată a Premiilor Oscar, el i-a răspuns că nu poate amâna vizitele altor femei, care au așteptat câteva luni și au venit din alte state ca să-și vopsească părul.

Dar ca vedeta să nu rămână supărată, Jack i-a propus să îi vopsească părul în weekend.

Jack se împarte cu rezultatele lui pe pagina de Instagram – (@jackmartincolorist), unde te poți convinge că printre clientele lui se numără sute de femei obișnuite, care pur și simplu vor să arate mai bine.

Iar o femeie care arată bine, este o femeie care se simte bine.

”Sunt fericit când văd un rezultat profesionist și femei mulțumite de rezultat”, dezvăluie Jack.

“Iar cel mai mult îmi place să cunosc femei care sunt gata să-și aprecieze părul cărunt. Naturalețea e cel mai frumos lucru într-o femeie. Eu doar o duc la un nou nivel”.

Părul cărunt arată contemporan dacă este decolorat complet și recolorat într-o nuanță cenușie, saturată și uniformă. O asemenea coafură arată mult mai elegant și feminin decât un păr pe jumătate cărunt. Apropo, iată-l și pe eroul nostru.

De altfel, pentru a preveni apariția părului cărunt și a ameliora starea acestuia îți recomandăm să folosești ulei de cocos. Acest produs are proprietăți antioxidante și facilitează absorbția vitaminei E, esențială pentru sănătatea părului.

Ce părere ai despre Jack Martin și clientele lui? Așteptăm răspunsul tău în comentarii.

Citește și: Te va face mai tânără: stiliștii au numit nuanța perfectă la 40+