Pantaloni scurți pentru femei plinuțe: 10 ținute pentru o vară de neuitat!

Pantalonii scurți sunt un element clasic din garderoba de vară a fiecărei femei. Aceștia sunt stilați, confortabili și cât se poate de eleganți. Multe doamne consideră că acest articol vestimentar se potrivește doar femeilor zvelte, cu picioare subțiri.

Ba bine că nu, pantalonii scurți sunt pentru toată lumea, dar trebuie să știi cum să profiți de splendoarea acestora. Dacă sunt aleși corect, aceștia îți pot corecta silueta și te pot transforma într-o adevărată vedetă. Hai să vedem care sunt cele mai inspirate modele.

Pantaloni scurți bermude damă

Pantalonii bermude sunt o soluție ideală pentru femeile care vor să ascundă cele câteva kilograme în plus, care le dau mari bătăi de cap în fiecare vară. Datorită țesăturilor moi și croielii libere, aceștia nivelează atent silueta și maschează eficient imperfecțiunile coapselor și ale taliei.

În plus, acest model nu își pierde niciodată din actualitate și nu cunoaște limite în ceea ce privește cromatica. Un astfel de model poate fi asociat cu bluze, tricouri și cămăși de textură și culori diferite.

Pantaloni scurți albi damă

Multe femei consideră că albul e periculos pentru plinuțe, deoarece îngrașă din punct de vedere vizual. Dar ăsta e doar un mit ca multe altele. Albul poate și trebuie să facă parte din garderoba femeilor grăsuțe, mai ales dacă știi cum să alegi stilul potrivit. În primul rând pantalonii trebuie să fie croiți lejer, iar în al doilea rând, trebuie completați inteligent cu alte piese vestimentare.

Femeile plinuțe trebuie să poarte imprimeuri mari, prin urmare, un compleu alcătuit din pantaloni scurți și jachetă cu buline uriașe, la sigur va adăuga eleganță și expresivitate look-ului tău. Iar dacă nu îți plac pantalonii de culoare albă, poți reinventa formula, îmbrăcând pantaloni de un albastru intens și un top deschis. Sau îmbina albul cu nuanțe pastelate.

Pantaloni scurți din denim

Pantalonii scurți din denim sunt un accesoriu care nu trebuie să lipsească din garderoba niciunei femei. Acești sunt stilați, nițel picanți și ademenitori. Ținuta poate fi completată cu un hanorac subțire, în tonuri deschise, sandale din piele și un chipiu din denim.

Pantaloni scurți clasici

Și totuși nimic nu se compară cu pantalonii scurți clasici, croiți liberi, în tonuri stinse. Aceștia arată deosebit de elegant și feminin, indiferent de morfologie și chiar avem curajul să spunem că pe femei plinuțe pot să arate un pic mai bine.

Citește și: Moda plus size – 5 ținute care arată mai bine pe femei plinuțe, decât pe femei subțiri!