Pantalonii midi: 30 de idei pentru femeile care apreciază confortul și eleganța

Spre deosebire de pantalonii de lungime clasică, cei în trei sferturi oferă ținutei mai multă feminitate, întrucât rămâne descoperită o porțiune cheie a picioarelor. Unde mai pui că există diferite modele de astfel de pantaloni: culottes, 3/4, 7/8, capri, crop ș.a. În plus, aceștia pot fi atât în stil sport, cât și în stil romantic. Avantajul lor este că sunt perfecți pentru sezonul cald și pot înlocui cu succes fustele midi.

În acest articol o să-ți prezentăm 30 de modele care o să te ajute să-ți creezi cea mai stilată ținută.

Pantalonii 7/8

Lungimea acestor pantaloni este până deasupra gleznei. Există modele înguste sau largi, la fel cum există și cu dungă sau fără. Sunt o opțiune foarte bună pentru oficiu, combinați cu un sacou sau un blaser.

Îi poți încadra în orice stil!

Capri

Lugimea acestui tip de pantaloni este până la mijlocul gambei. Pantalonii capri scot în evidență silueta și în special piciorușele grațioase. Se potrivesc perfect cu tricouri, topuri sau hanorace.

Pantaloni chino

Liberi, ușori și moderni – sunt pantalonii care pot deveni preferații tăi. Varietatea culorilor în care îi poți găsi îți va permite să-i încadrezi în multe stiluri. Lungimea lor se situează undeva între mijlocul gambei și gleznă. În plus, poți ajusta lungimea lor cum îți convine. Sunt o alternativă perfectă pentru blugi.

Culottes

Acest model de pantaloni au devenit noutatea acestui sezon. Lungimea lor se situează undeva mai jos de genunchi până la mijlocul gambei. De regulă, sunt largi sau foarte largi și amintesc de fusta evazata midi. Sunt o alegere potrivită pentru un outfit office sau romantic.

Ținută de toamnă/primăvară cu pantaloni midi

Pantalonii a căror lungime se situează în mijlocul gambei se asociază foarte bine cu paltonul sau cu trenciul. Iar dacă completezi ținuta cu cizme scurte, atunci la sigur o să arăți foarte bine.

Nu te teme să faci combinații neobișnuite!

Sunt pantalonii care arată bine atât cu tocuri, cât și fără ele!

Cămașă albă + pantaloni midi

Pantalonii mai sus de gleznă se combină perfect cu o cămașă albă, atât dintre cele oversize, cât și dintre cele care accentuează talia.

Pantaloni midi + top scurt

Pentru tinerele nonconformiste acest outfit poate deveni unul preferat. Este o combinație stilată și comodă, care întoarce privirile bărbaților.

Bluză + Pantaloni midi

Sacou + Pantaloni midi

Dacă nu ești prea josuță, pantalonii midi în orice stil te vor avantaja!