Până la adânci bătrâneți: 10 imagini care demonstrează că dragostea nu are vârstă!

Când ești tânăr vrei să primești. Când ești adult vrei să te împarți. Când ești bătrân, vrei un alt bătrân alături pentru a crește împreună mușcate. Marele scriitor columbian, Gabriel Garcia Marquez, spunea că oamenii nu încetează să iubească atunci când îmbătrânesc. Ei îmbătrânesc numai atunci când încetează să iubească. Și avea perfectă dreptate. Iată 10 cupluri care confirmă acest adevăr.

Totul a început acum câteva luni, când Sujata Setia, o fotografă din Marea Britanie, a decis să lanseze proiectul #But Natural Photography, ca să promoveze frumusețea, autenticitatea și naturalețea.

Una din seriile acestui proiect a fost dedicată cuplurilor în vârstă, pentru care expresia “fericiți până la adânci bătrâneți” nu sunt niște simple cuvinte.

În aceste momente dificile pentru omenire, lumea are nevoie de mai multe dovezi care să demonstreze că dragostea pură și necondiționată există și poate dura până la adânci bătrâneți – dezvăluie Sujata Setia.

Ea susține că a ales doar cupluri reale, care împărtășesc aceleași valori și nu a apelat niciodată la modele sau la actori. De altfel, în naturalețe se ascunde esența acestui proiect.

Sujata susține că există 5 lucruri care o inspiră în viață: dragostea, bunătatea, naturalețea, sinceritatea și arta. Ei îi place să asculte poveștile de viață ale participanților la proiect și încearcă să redea prin fotografie povestea de dragoste a fiecărui cuplu.

Există atât de mult sentiment în fiecare imagine, încât nici măcar nu putem alege care este mai bună. Nu e de mirare că seria de fotogragii cu bătrâni a devenit cea mai populară, inclusiv în rândul tinerilor de pe Instagram.

Se pare că umanitatea nu și-a pierdut definitiv sufletul, iar generațiile tinere sunt la fel de romantice ca bunicii lor.

Lumea are nevoie de dragoste mai mult ca niciodată până acum – afirmă artista.

Și cine suntem noi ca să o contrazicem?

Citește și: 30 de imagini emoționante, care îți vor ajunge direct la suflet!