Oricine le poate aplica! 15 trucuri ca să arăți mai tânără

Este adevărat, bătrânețea este invincibilă, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să luptăm cu ea. Misiunea ta este să nu-i permiți să se instaleze prea repede, iar pentru asta e suficient să încerci câteva trucuri.

1. Stai drept! Atunci când te gârbovești nu doar pari mai neîncrezătoare, dar și mai în vârstă. Pieptul înainte și burta trasă te ajută să arăți mai slabă, mai înaltă și, bineînțeles, mai tânără.

2. Aruncă țigara! Și nu mai lua alta. Fumatul îți distruge sănătatea și frumusețea. Capeți dinți îngălbeniți și riduri în jurul gurii garantat!

3. Taie-ți unghiile! Manichiura de tip gheare, nici nu se poartă, nici nu place nimănui, pentru că îmbătrânește și te face vulgară. Optează pentru unghii nu prea lungi, de nuanța laptelui roz pal. O să fii atât de gingașă!

4. Mergi pe jos! Dacă nu trebuie să mergi prea departe, alege o plimbare fără transport. Mișcarea stimulează metabolismul și circulația sangvină.

5. Renunță la rujul mat și opac, chiar dacă pare a fi încă în vogă, un luciu în nuanțe de trandafir sau piersică te va avantaja mai mult.

6. Fă-ți un coc rebel! Ai grijă ca procesul să nu-ți ia mai mult de 30 de secunde, altfel te străduiești prea mult și nu va ieși ce trebuie. Prinde părul ușor ciufulit și scoate câteva șuvițe.

7. Ține crema pentru ochi la frigider. Datorită termperaturii scăzute vasele subțiri ale pleoapelor se vor contracta și vei căpăta o privire mai fresh.

8. Aplică crema de față și pe decolteu. E la fel de important.

9. Dacă ai copii sau nepoți, comunică cât mai mult cu ei. Încearcă să fii în pas cu noile generații, asta nu te va lăsa să îmbătrânești repede.

10. Lasă părul să crească. Tunsorile scurte sunt comode, dar ele îți dau aere de îmbătrânire și practicitate. Lungimea optimă este până la umeri.

11. Protejează-ți tenul de soare, chiar și când afară plouă. Nimic nu îmbătrânește mai mult ca razele ultraviolete.

12. Colorează-ți garderoba. Griul, nude-ul sau negrul sunt nuanțe care se potrivesc oricui și te lipsesc de riscul de a arăta caraghioasă, dar nu trebuie să te limitezi doar la ele. Ia-ți niște mănuși roșii sau o geantă colorată, aceste accente te vor întineri.

13. Citește în loc să privești televizorul. Acest obicei va preveni îmbătrânirea creierului, la fel cum și învățarea unei limbi străine.

14. Folosește regulat un scrub, el contribuie la regenerarea pielii.

15. Ai grijă ca buzele tale să fie mereu hidratate. Dă-le cu balsam și exfoliază-le la necesitate.