Un nou trend în manichiură: 40 de modele de unghii cu ojă perlată!

Unghiile scurte pot fi la fel de grațioase și feminine ca cele lungi, deoarece nu contează lungimea, ci designul acestora. Poți avea o manichiură grațioasă și ireproșabilă chiar și cu unghii scurte, dacă știi să alegi corect stilul, textura și cromatica lor.

Iar unul din cele mai neobișnuite și expresive stiluri este stilul perlat. Oja perlată adaugă unghiilor expresivitate și rafinament. Hai să vedem care sunt cele mai inspirate modele.

Unghii scurte cu aspect perlat

Unghiile scurte, de formă rotundă, ovală sau pătrat moale sunt un teren excelent pentru oja perlată. Pe unghii scurte, nuanțele perlate arată grozav, mult mai grațios decât pe unghii lungi. Datorită lor, degetele capătă un aspect natural și feminin.

O manichiură în tonuri delicate de bej, crem, roz-pudrat sau gri-deschis poate fi asociată cu orice ținută și va înfrumuseța mâinile oricărei femei. Iar partea bună e că manichiura nu are nevoie de sclipici, fiind foarte expresivă prin natura ei.

Unghii perlate cu gel

O astfel de manichiură e numai bună pentru zilele însorite de vară. Expresivă, vibrantă, ademenitoare, romantică. Perfectă pentru femeile cochete și sigure de sine.

Dacă îți arde de experimente, îți poți face manichiura diferit pe fiecare mână în parte sau poți combina mai multe nuanțe expresive, după cum au făcut femeile de mai jos. La urma urmei, frumusețea unei femei începe de la vârful unghiilor.

Unghii perlate cu modele

Unghiile pot fi înfrumusețate cu efect de marmură, reflexe metalice, construcții geometrice, dar și cu modele florale. De regulă, pentru a-și sublinia individualitatea și a face unghiile mai expresive, femeile folosesc modele cu frunze, flori, inimioare, fructe, fluturași, carouri etc. Motivele florale și vegetale sunt întotdeauna binevenite și nu e neapărat ca ele să fie multicolore. La fel de bine pot fi argintii sau aurii.

Ștampila este un produs relativ nou cu ajutorul căruia poți obține diferite modele de unghii fără să depui cine știe ce efort. Acest kit îți permite să aplici modelul dorit pe unghii cu ajutorul unei matrici și a unei raclete.

Modele de unghii perlate cu glitter

Accentele metalice, glitterul, strasurile – aplicate simplu sau grupate în modele geometrice – toate acestea adaugă unghiilor expresivitate și îți dau un aer elegant și cochet.

Manichiura cu glitter și sclipici arată întotdeauna proaspăt și luxos, adăugând un aer exclusivist deținătoarei sale. Totuși ai grijă cu cantitatea de glitter. Scopul pietricelelor este să însuflețească manichiura, nu să o încarce prea mult. În ceea ce privește acoperirea de bază, alege tonuri neutre sau pastelate – bej, alb, negru, roz sau nud etc.

Modele unghii perlate cu pietricele

Din câte poți observa, strasurile, sclipiciul și accentele metalice nu se demodează niciodată. Deci, dacă nu îți plac unghiile monocrome și vrei să ieși în evidență, poți dilua nuanța de bază cu pietricele, sclipici, dungi și alte accente strălucitoare. Sclipiciul arată foarte armonios în asociere cu nuanțe gingașe de roz.

Contrastul dintre culori, forme și texturi va adăuga unghiilor tale expresivitate, iar ție îți va da un aer nobil și manierat.

Modele de unghii roz perlat

Unghiile roz sunt foarte expresive. Exista fucsia, care arată super senzual și contemporan; există modele superbe cu glitter, modele elegante cu acoperire mată, modele cochete cu acoperire lucioasă și, bineînțeles, modele cu forme geometrice. Adaugă la roz efectul perlat și manichiura ta nu va trece niciodată neobservată.

Unghii alb perlat

Tonurile lăptoase sunt o alegere excelentă pentru o femeie contemporană, care ține pasul cu moda. Chiar dacă te gândești la alb ca la o culoare nu foarte veselă, experiența demonstrează că manichiura albă poate arăta proaspăt și expresiv, dacă tonurile sunt asociate corect.

O manichiură albă poate completa armonios aproape orice ținută. Unghiile albe arată deosebit de elegant datorită contrastului puternic cu pielea, care scoate în evidență atât rafinamentul manichiurii, cât și tonalitatea plăcută a pielii. Ea poate fi completată cu efect de marmură, glitter, pietricele, modele sau gradient.

Modele unghii cu aspect perlat 2021

Mâinile îngrijite și unghiile frumoase sunt atributul fiecărei femei care ține la imaginea ei. Dar pentru a-i fermeca pe cei din jur, nu-i destul să ai unghii îngrijite, mai trebuie să știi care sunt tendințele modei în materie de manichiură.

Citește și: 20 de sfaturi ca să te simți frumoasă, chiar dacă nu ești mulțumită de cum arăți!