Oferă un volum frumos chiar și celui mai rar păr: tunsori la modă în anul 2023 pe care să le încerci

Fetele cu păr rar privesc cu admirație la celelalte reprezentante ale sexului frumos cu păr luxuriant și visează la același lucru. În speranța că coafarea va dura mult timp, trebuie să torni  tone de produse pe păr, dar după câteva ore, efectul de „țurțuri”  iese la iveală.

Din păcate, așa funcționează genetica și structura părului nu poate fi schimbată, dar poți schimba tunsoarea și să-i redai astfel volum.

Este timpul să afli ce tunsori sunt relevante pentru doamnele cu păr rar. Dar mai întâi de toate, trebuie să înțelegi câteva aspecte:
– puteți apela la un tricolog, deoarece uneori cauza părului rar se află în interiorul corpului;
– consultă un specialist și alege îngrijirea potrivită tipului tău de păr;
– vara, încearcă să porți mai puține pălării;
– Acordă preferință tunsorilor scurte.

Ce coafuri sunt potrivite pentru femeile cu păr subțire ?

Carre

O tunsoare care nu se va demoda niciodată. Potrivit pentru părul de diferite structuri, dar cel mai adesea preferat de fetele cu păr rar și subțire. Există multe particularități ale acestei tunsori așa că este mai bine să  apelezi la un stilist în acest sens. Dacă dorești să oferi o imagine de neglijență, optează pentru un carre cu șuvițe rupte, părul va arăta mult mai voluminos.

Pixie

Această tunsoare se află în topul tendințelor  de mulți ani. O coafură ultra-scurtă pe părul subțire va arăta avantajos. Poți alege dintre mai multe variante: pixie cu breton, despărțit în lateral, cu șuvițe rupte. Pixie este o opțiune grozavă pentru o transformare.

Cascadă

Dacă este dificil să te desparți de păr, atunci poți opta pentru o lungime medie. Datorită faptului că șuvițele sunt executate în unghiuri diferite și au lungimi diferite, părul va arăta mai voluminos. Atunci când îl coafezi cu un pieptene rotund, poți ridica părul din partea de sus pentru a-l face mai ușor.

Tunsoarea bob

Un alt model al tunsorii carre. Dacă faci un bob cu extensie pe o parte și bărbierești tâmpla pe cealaltă, obții un aspect îndrăzneț.

Breton

Cine a spus că bretonul nu se potrivește nimănui? Dacă alegi un meșter bun care va alege bretonul perfect pentru tipul tău de față, atunci nu numai că poți să-i redai părului un efect luxuriant, ci și să devii vizibil mai tânără. Să nu-ți fie teamă să experimentezi, pentru că există o mulțime de opțiuni și cu siguranță le poți găsi pe acelea care te vor avantaja anume pe tine.

Ce tunsori s-ar potrivi bine cu breton:

– bob;
– cascadă;
– pixie;
– Aurora;
– bob lung.

Nu fi supărată dacă părul tău este rar și slab, pentru că dacă alegi tunsoarea potrivită, nu poți arăta mai rău decât proprietarele cu păr des. Principalul lucru este să abordezi corect această problemă, iar rezultatul îți va permite să surprinzi privirile admirative ale celorlalți.

Dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să-l distribui și prietenilor !