Oamenii de știință au numit o modalitate ciudată de a întări sistemul imunitar! Află care este!

În perioada de activitate a infecției coronavirus, problema unui sistem imunitar puternic este mai relevantă ca niciodată. Funcțiile de protecție a corpului, care lucrează corect, ne permit să suportăm gripa, răceala sau să ne vindecăm mai repede de la boli.

De regulă, tehnica de întărire a sistemului imunitar este cunoscută de toată lumea – nutriție adecvată și un stil de viață sănătos. Cu toate acestea, oamenii de știință din Germania au reușit să găsească o modalitate unică de a spori funcțiile de protecție ale corpului, despre care nimeni nu mai auzise până atunci. Concluziile specialiștilor au fost publicate de surse străine de internet.

Dacă dorești să îți întărești sistemul imunitar, atunci trebuie să asculți muzica preferată și să cânți împreună cu ea. Nu fi timid dacă nu ai auz muzical sau voce puternică – lipsa talentului muzical nu contează.

Faptul este că, în timpul cântării, apar schimbări uimitoare asupra corpului care întăresc sistemul imunitar. Autorii studiului au ajuns la astfel de concluzii după ce muzicienii au luat parte la experimentul lor. Cântăreții aveau în corp mai multe proteine ,​​care puteau neutraliza activitatea microorganismelor dăunătoare.

În general, cântarea cântecelor s-a dovedit a fi bună pentru sănătate.