O să-ți placă la sigur: 6 parfumuri la prețuri rezonabile care au cucerit o lume întreagă

Prețul unui parfum nu întotdeauna este proporțional cu rezistența acestuia. Acesta nu trebuie să fie neapărat foarte scump, dar nici foarte ieftin. În acest articol am selectat 5 parfumuri la prețuri rezonabile a căror arome sunt pe placul tuturor bărbaților și femeilor.

Clinique Happy for Men

Vom începe cu un parfum bărbătesc, pe care îl iubesc și femeile. Dacă îți plac aromele de citrice, atunci îl poți cumpăra cu încredere. Acesta este unul dintre cele mai pozitive și îmbucurătoare parfumuri. Este un parfum care știe să creeze dispoziție bună. E cald, dulce și, apropo, poate fi folosit și de către femei, pentru că e mai degrabă o aromă unisex.

Lanvin Eclat D’Arpege

Este un parfum cu nuanțe florale și de fructe, care dă senzația de prospețime. Este potrivit și pentru serviciu și pentru o plimbare de seară. Este potrivit pentru femei de orice vârstă. Sunt prezente note de lămâie, ceai, bujor și liliac.

Dolce&Gabbana L’Imperatrice 3

Nu cred că există vreo femeie care să nu agreeze această aromă. Este un parfum dulce, cu note acvatice. Citricele și pepenele roșu îl fac remarcabil, iar piperul îi dă un farmec aparte. Este mai potrivit pentru sezonul rece, vara această aromă aromă ar putea să nu placă atât de mult.

Noran Perfumes Moon 1947 Gold (Royal Essence)

Este un parfum arab care și-a câștigat renumele. Are niște note de jos  pătrunzătoare. Se simte plăcut bergamota, piersicul și citricile. Deseori este comparat cu Ex Nihilo Fleur Narcotique, diferența în preț este de 4 ori mai mică.

Lacoste Pour Femme

O aromă florală care nu lasă pe nimeni indiferent. Este un parfum dulce cu note de bază de tămâie, credu, lemn de santal, iar cele de vârf de piper și frezie. Este pentru femeile de orice vârstă.

Versace Bright Crystal

Este o aromă delicată de flori și fructe, care cucerește pe oricine. Este perfectă pentru serile calde de vară. Notele de bază sunt: lemn, mosc și ambra.