O femeie de 70 de ani a apelat la un celebru stilist: și-a schimbat imaginea pentru a-și găsi dragostea adevărată

Pe ordinea de zi este lansarea show-ului DIY al stilistului Christopher Hopkinson. Eroina noastră se numește Rachel, are 70 de ani. Femeia se simte de 50-55 de ani, dar reflectarea din oglindă arată cu totul alte cifre, ceea ce o supără.

#1

Rachel nu avea nici măcar doi ani când a murit tatăl ei, iar după 3,5 ani mama ei s-a recăsătorit. Tatăl ei vitreg era un militar pensionar, participant la acțiunile de la Pearl Harbor și i-a ținut pe toți cei cinci copii cu strictețe (fiecare dintre ei avea doi copii din prima căsătorie și un copil comun s-a născut în căsătorie).

#2

Rachel suferea de tulburare de hiperactivitate cu deficit de atenție (ADHD), așa că tatăl ei vitreg a fost deosebit de strict cu ea. În acele vremuri, copiii cu un astfel de diagnostic nu erau scoși în evidență din masa generală și erau obligați să se comporte la fel ca toți ceilalți.

#3

Rachel își amintește că a avut o relație foarte tensionată cu tatăl ei vitreg, motiv pentru care a abandonat devreme școala, a plecat de acasă și a început să trăiască singură.

#4

Și-a găsit un loc de muncă, s-a căsătorit și a născut un fiu. Dar relația cu soțul ei nu a mers și după 10 ani au divorțat. Rachel și-a concentrat toate puterile pe creșterea fiului ei.  I-a fost greu, din moment ce fostul ei soț nu i-a ajutat deloc. Datorită eforturilor lui Rachel, fiul ei a absolvit cu succes facultatea și lucrează într-o poziție de prestigiu.

#5

De îndată ce fiul a devenit independent, femeia a  plecat și ea la studii. Visul actual al eroinei în vârstă de 70 de ani este căsătoria. Da, Rachel vrea să arate tânără și vrea să-și găsească un partener de viață. Și se întâmplă în viață ca și la această vârstă să vrei să iubești și să fii iubit!

#6

Apropo, toate femeile din familia lui Rachel se remarcă prin longevitate. Mama ei are 96 de ani, iar mătușa ei 99. Cu alte cuvinte, viața femeii abia începe !

Transformarea este finalizată și actualizată. Gata de aventuri romantice, eroina  a apărut în fața noastră.

#7

Stilistul s-a gândit că această culoare gri i se va potrivi de minune eroinei noastre. El nu a dat greș.

#8

Alternativ, acest lucru va ajuta o femeie să economisească o mulțime de bani pe corecții într-un salon de frumusețe. Decizia stilistului poate fi considerată controversată, deoarece Rachel a început să pară puțin mai matură, dar, în același timp, a apărut un anumit rafinament.

#9

Cel mai important, lui Rachel i-a plăcut totul și chiar a fost invitată la o întâlnire imediat după încheierea participării ei la proiect. Grozav! Această femeie este plină de vitalitate, vivacitate și energie.

#10

Dar tu ce părere ai despre transformarea acestei eroine ? Așteptăm să ne scrii mai jos în comentarii ! De asemenea, dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să-l distribui și prietenilor !