Nu vei ghici niciodată vârsta acestor femei! Arată mai tinere cu 30 de ani

Femeia modernă vrea să fie tânără și atrăgătoare – și la 40, și la 50, și la 60 de ani. Și da, femeia modernă poate acest lucru. Moda și cosmeticele ne vin în ajutor, calitatea vieții se îmbunătățește pe zi ce trece, iar speranța de viață este în creștere. Iată 6 femei care arată mult mai tinere decât sunt în realitate.

1. Seiko Matsuda

Seiko Matsuda este una dintre cele mai populare cântărețe japoneze din toate timpurile. Un adevărat idol al generației sale și al generației care a urmat. Spunem așa pentru că Seiko s-a născut în anul 1962 și are 59 de ani. Cântăreața afirmă că nu a recurs niciodată la operații estetice și printre secretele ei de frumusețe se numără dezicerea de alimente grase și dulciuri în favoarea alimentelor bogate în omega 3 și antioxidanți.

2. Ernestine Shepherd

Greu de crezut, dar această bunicuță are 85 de ani. Ernestine Shepherd este cea mai bătrână campioană la culturism din istorie. Acum 10 ani, Ernestine încă participa la competiții sportive. Astăzi nu se mai întrece cu nimeni, dar rămâne în continuare activă. Silueta ei este rezultatul unei munci asidue timp de 7 decenii. Nici vorbă de liposucție. Liposucția ei este mersul. La 85 de ani, Ernestine parcurge câte 15 kilometri în fiecare zi.

3. Apasra Hongsakula

Tânăra thailandeză a fost prima câștigătoare a titlului Miss Univers. Toate bune și frumoase numai că pentru prima dată concursul a avut loc în anul 1965. Iar astăzi Apasra are 74 de ani. Poza din stânga a fost făcută în 1965, iar cea din dreapta în 2019. Modelul dezvăluie că acest lucru se datorează genelor și modului activ de viață. Ce-i drept, experții consideră că nu s-ar fi descurcat fără operații estetice.

4. Risa Hirako

Risa Hirako este un top model japonez. Peste 3 luni Risa urmează să împlinească 51 de ani. La un moment dat discuțiile despre vârsta ei s-au aprins atât de mult, încât ea a fost nevoită să încarce pe instagram un video cu actul de identitate, unde scria 14 februarie, 1971. Secretul constă în alimentație, dezvăluie tânăra japoneză.

5. Zaklina Pisano

Zaklina se luptă pentru titlul de cea mai frumoasă bunicuță de pe continentul european. Frumoasa sârboaică are 56 de ani și se poate lăuda cu o siluetă grozavă, o piele impecabilă și un stil elegant. Ea vrea să demonstreze tuturor că frumusețea și tinerețea nu sunt același lucru, iar stilul nu depinde de vârstă.

6. Christie Brinkley

Christie are 67 de ani. Fotomodela americană e considerată una dintre cele mai atrăgătoare modele din toate timpurile. În 50 de ani de carieră, Christie a apărut pe copertele a peste 500 de reviste de modă. Se pare că ea nu știe cum e să îmbătrânești, deoarece la ai săi 67 de ani, arată în continuare de 40. Christie a urmat o dietă vegetariană încă din tinerețe, dar acum se răsfață cu pește și ouă și încearcă să facă cât mai multă mișcare.

Citește și: Stilul nu are vârstă: Iată cum se îmbracă femeile elegante din Occident!