Regina Instagramului: Nu vei ghici niciodată cum arată fără machiaj!

Machiajul, ca ritual de frumusețe, a apărut acum 100 de ani. Și avea un singur scop – să facă femeile mai frumoase. De atunci tehnicile și instrumentele de machiere s-au dezvoltat considerabil și stiliștii moderni pot să facă adevărate minuni.

Mai mult, fiecare femeie se poate transforma complet, fără să iasă din casă. Lizzy Turner a simțit asta pe propria piele. Frumoasa englezoaică se transformă într-atât de mult încât pare o altă persoană.

Elizabeth are 23 de ani și este un model de succes din Manchester, dar dacă te gândești că arată atât de spectaculos în viața de zi cu zi, te înșeli amarnic.

Tânăra profită din plin de puterea machiajului și datorită produselor cosmetice de ultimă generație se transformă în cu totul altă persoană. Cel puțin când vorbim de Instagram.

Dacă în viața de zi cu zi, Lizzy este o studentă obișnuită la facultatea de psihologie, atunci pe Instagram se transformă într-o femeie cochetă, senzuală, de o frumusețe fatală.

Lizzy se machiază singură și petrece în fața oglinzii mai mult de o oră pe zi. Toate pentru a arăta impecabil în mica comunitate virtuală pe care a creat-o.

În doar câteva luni, Elizabeth adunat aproape 200 de mii de admiratori pe Instagram. Și absolut toți erau convinși că englezoaica arată la fel (sau aproape la fel) în viața de zi cu zi.

Instagramul este o metodă bună de a câștiga bani și contracte de modeling. Dar hai să vedem cum arată frumoasă englezoaică fără fard, contururi și filtre.

Nu-i atât de rău, nu-i așa? Sub masca frumoasă de pe Instagram se ascunde o fată de rând, la fel de simpatică și cochetă ca pe social media, dar aproape de nerecunoscut. E rău sau bine să te transformi în acest hal, decide tu. Așteptăm părerea ta în comentarii.

Citește și: Femeia îngrijită arată mai tânără: 7 reguli ale unei femei îngrijite!