Nu va trebui să te coafezi: 5 tunsori moderne, care nu necesită aranjare!

Tunsoarea dă tonul întregii ținute. Fără un păr îngrijit și coafat, chiar și cea mai frumoasă ținută va arăta deplasat. Dar ce să faci dacă nu ai timp sau nu vrei să te coafezi în fiecare dimineață? Îți faci o coafură care nu necesită aranjare!

Ca să găsești tunsoarea perfectă – pe lângă formă, lungime și stil, mai trebuie să ții cont de tendințe. Hai să vedem împreună care sunt tendințele acestui sezon și de ce tunsorile care nu au nevoie de aranjare sunt o adevărată comoară pentru femeia contemporană.

1. Tunsoarea messy-bob

Coafura bob e una dintre cele mai apreciate tunsori din lume. Ea este universală, versatilă, arată superb pe chipul oricărei femei și poate fi asortată cu orice ținută. Iar cea mai la modă variantă este tunsoarea messy-bob. Față de varianta clasică, ea creează mai mult volum și are un aspect neglijent. O astfel de tunsoare oferă mai multă fluiditate podoabei capilare și nu necesită aranjare, pentru că părul, în mod implicit, este deranjat.

2. Tunsoarea carre clasică

Deși pare îngrijită perfect, tunsoarea carre se aranjează ușor. Ea are o groază de variante: cu breton sau fără breton, până la urechi sau până la gât, clasic sau în scări, pentru păr drept sau pentru păr ondulat. Variantele cu breton ascund bine ridurile și îți dau un aer îndrăzneț, iar cele fără breton descoperă fruntea, mută accentul pe ochi și îți dau un aer contemporan. Tunsoarea carre e ușor de făcut, ușor de coafat și ușor de întreținut.

3. Tunsoarea shaggy

Din engleză shaggy se traduce ca flocos, zburlit. Vârfurile rupte și aranjarea dezordonată adaugă părului volum, iar chipului expresivitate. Bretonul lung, pe ambele părți ale feței, adaugă volum și crește densitatea părului, cel puțin vizual. Iar aranjarea stratificată, cu șuvițe mai lungi în față și mai scurte la spate, adaugă tunsorii amploare.

4. Tunsoarea pixie

Coafura pixie este practică, comodă, versatilă, ușor de coafat și e numai bună pentru femeile cu trăsături expresive ale feței, care vor să arate îndrăzneț, dar nu au timp pentru aranjarea coafurii. În același timp, tunsoarea pixie este o adevărată comoară pentru doamnele cu păr subțire și rar, deoarece adaugă volum pe creștet și la rădăcini.

5. Tunsoarea garcon

Îndrăzneață, cochetă și elegantă. Ușor de coafat, ușor de îngrijit, ușor de corectat – coafura garcon e ideală pentru femeile cu trăsături delicate ale feței și cu o constituție fragilă a corpului. Astăzi, orice femeie poate purta o tunsoare scurtă, în stil băiețesc, fără să-și piardă din eleganță și feminitate. O asemenea tunsoare este proaspătă, modernă, stilată și e opțiunea perfectă pentru femeile hotărâte și sigure de sine.

Citește și: Stiliștii au numit 5 motive pentru care franțuzoaicele arată atât de bine la 60+