Nu va trebui să te coafezi: 10 tunsori moderne, care nu necesită aranjare!

Tunsoarea dă tonul întregii ținute. Fără un păr îngrijit și coafat, chiar și cea mai frumoasă ținută va arăta deplasat. Dar ce să faci dacă nu ai timp sau nu vrei să te coafezi în fiecare dimineață? Îți faci o tunsoare care nu necesită aranjare!

Ca să găsești tunsoarea perfectă – pe lângă formă, lungime și stil, mai trebuie să ții cont de tendințe. Hai să vedem împreună care sunt tendințele acestui sezon și de ce tunsorile care nu au nevoie de aranjare sunt o adevărată comoară pentru femeia contemporană.

1. Tunsoarea bob

Coafura bob e una dintre cele mai apreciate tunsori din lume. Ea este universală, versatilă, arată superb pe chipul oricărei femei și poate fi asortată cu orice ținută. Bobul asimetric ascunde imperfecțiunile tenului, compensează lipsa volumului și nivelează trăsăturile feței. Bobul e ușor de coafat și arată câte se poate de natural datorită aspectului neglijent.

2. Tunsoarea aurora

Tunsorile în scări sunt bune pentru că rezolvă problemele legate de volum și corectează ovalul feței. Ele te vor ajuta să oferi mai multă fluiditate podoabei capilare și să creezi efectul de păr bogat. Șuvițele de păr tunse inegal sunt o modalitate excelentă de a adăuga volum coafurii și a crea impresia unui păr mai dens, cu mai mult volum.

3. Tunsoarea carre păr drept

O coafură carre pentru păr mediu arată proaspăt, feminin și elegant. Ea încadrează perfect ovalul feței, întinerește chipul și adaugă prospețime întregului look. Există o mulțime de variații ale acestei tunsori, dar dacă ai trecut de 40 de ani, îți recomandăm varianta cu breton, deoarece bretonul ascunde ridurile de pe frunte.

4. Tunsoarea pixie bob

O tunsoare pixie-bob îmbină avantajele celor două coafuri. Ea arată bine pe chipul oricărei femei, poate fi asortată cu orice ținută și, cel mai important, ascunde ridurile de expresie, petele de vârstă și alte imperfecțiuni ale tenului. Pixie bob e coafura care îmbină dârzenia cu delicatețea și e un adevărat cadou pentru o doamnă modernă, independentă și sigură de sine.

5. Tunsoarea cascadă

Tunsorile în scări sunt universale, stilate, mai greu de coafat (depinde de lungimea părului), dar rezultatul merită efortul depus. O astfel de aranjare va adăuga volum coafurii tale, creând un look spectaculos și degajat. Tunsoarea cascadă maschează imperfecțiunile tenului, adaugă volum ca nici o altă coafură și îți permite să te coafezi în diferite moduri, fără a pierde din rafinament.

6. Tunsoarea garcon

Îndrăzneață, cochetă și elegantă. Ușor de coafat, ușor de îngrijit, ușor de corectat – coafura garcon e ideală pentru femeile cu trăsături delicate ale feței și cu o constituție fragilă a corpului, dar mai puțin potrivită pentru femei plinuțe.

7. Tunsoarea shaggy cu breton

Din engleză shaggy se traduce ca flocos, zburlit. Vârfurile rupte și aranjarea dezordonată adaugă părului volum, iar chipului expresivitate. Bretonul lung, pe ambele părți ale feței, adaugă volum și crește densitatea părului, cel puțin vizual. Iar aranjarea stratificată, cu șuvițe mai lungi în față și mai scurte la spate, adaugă tunsorii amploare.

8. Tunsoarea bob asimetric

Asimetria este cheia către un look romantic, feminin și ademenitor. Dacă vrei să ieși în evidență, fără a arăta deplasat și provocator, fă-ți o tunsoare asimetrică. O astfel de coafură nu va trece niciodată neobservată.

9. Tunsoarea bob franțuzesc

Bobul franțuzesc este din nou în vogă. Buclele te vor transforma într-o femeie romantică, îndrăzneață și plină de viață. Toată lumea adoră femeile cu păr ondulat, dacă acesta este bine îngrijit.

10. Tunsoarea în scări păr mediu

Părul drept, aranjat în scări, care coboară sub nivelul umerilor, încadrează perfect ovalul feței, întinerește chipul și adaugă prospețime întregului look. Tunsorile în scări pot fi asortate cu orice ținute, sunt ușor de coafat și rezolvă pentru totdeauna problema volumului.

Citește și: Te îmbătrânesc prematur: 7 tunsori care te transformă în bunicuță