Nu trebuie să fii bogată, ca să te îmbraci ca o aristocrată: 10 ținute cu fuste pentru vara anului 2021!

Să te îmbraci ca o aristrocrată este mai ușor decât pare la prima vedere. Primul lucru pe care trebuie să-l înțelegi este că a arăta nobil înseamnă inclusiv a te îmbrăca simplu și laconic. Tendințele contemporane ale modei își îndreaptă tot mai des privirea spre terenul minimalismului și aristocrației, care e cea mai simplă cale de a arăta elegant, feminin și scump, în același timp.

Ținute cu fuste lungi

Tot mai multe femei renunță la fustele scurte, deasupra genunchiului, în favoarea fustelor lungi, până la glezne sau chiar până la podea. Un asemenea look arată romantic, elegant și tentant. De regulă, fustele de acest gen fie te transformă într-o adevărată prințesă, fie arată ridicol și deplasat. Totul depinde de siluetă. Dacă te poți lăuda cu o siluetă fină și subțire, această piesă nu trebuie să lipsească din garderoba ta.

O fustă lungă este universală și versatilă, adică se potrivește aproape tuturor femeilor și poate fi adaptată armonios la diverse ținute – pentru birou, restaurant, plimbare în parc, facultate etc. Există câteva secrete de care trebuie să ții cont atunci când îți alegi fusta, deoarece nu toate produsele se disting prin șic aristocratic.

Citește și: Nu faceți aceste greșeli! 5 combinații învechite cu fuste, care nu trebuie repetate!

Ținute cu fuste de vară

Alege modele cu talie înaltă, deoarece îți vor sublinia atent silueta, îți vor alungi optic picioarele și, prin urmare, te vor face să pari mai înaltă. Fustele trebuie să fie monocrome sau cu inserții abia sesizabile în țesătură.

Culoarea contează. Îți recomandăm să alegi din următoarele nuanțe: negru, bej, albastru, azuriu, roșu, gri, culoarea ciocolatei, roz sau portocaliu.

Fii atentă la imprimeuri. Dacă nu ești sigură în decizia ta, e mai bine să le eviți sau să apelezi la modele testate în timp: fuste în dungi, în carouri, cu buline sau cu imprimeuri florale.

Citește și: Pentru femeile după 40: 8 ținute stilate ca să arăți ca o doamnă din Occident

Ținute cu fuste din tul

Nu uita că o femeie contemporană își poate permite soluții neobișnuite. Dacă vrei să adaugi un pic de magie în viața ta de zi cu zi și să te simți ca o adevărată prințesă, atunci tot de ce ai nevoie este o fustă fină din tul, de culoare neagră-străvezie.

Citește și: Încetează să mai faci aceste 5 greșeli vestimentare, dacă vrei să arăți bine după 40 de ani!

E important ca fusta să fie neagră, fiindcă culorile vii, vibrante te pot face să arăți caraghios. Partea superioară a ținutei trebuie să fie realizată în stil minimalist, încălțămintea și accesoriile la fel.

Ținute cu fuste 2021

Un alt tip de ținute care arată nobil, stilat și spectaculos sunt cele care imită stilul epocilor trecute. Acest efect poate fi atins folosind o tonalitate și o textură identică în partea superioară și cea inferioară a ținutei. Dar vei avea nevoie de o pereche de pantofi clasici cu toc pentru a menține autenticitatea acestui stil.

Dacă ești o femeie serioasă și sigură pe sine și nu te impresionează zânele și castelele, cu ajutorul unei fuste alese corect întotdeauna vei putea crea o ținută office, super stilată și sofisticată. Mai mult decât atât – confortabilă.

Citește și: Ținute lipsite de gust: 12 greșeli vestimentare pe care trebuie să le eviți!

O fustă cu croială liberă, asimetrică, în tonuri laconice, completată de câteva accesorii minimaliste poate transforma orice femeie de rând într-o adevărată aristocrată.

Însă, uneori, chiar și o aristocrată își dorește să arate expresiv și strălucitor. Pentru asta vei avea nevoie de o fustă cu imprimeu floral, de nuanțe profunde și un top semi mulat, în dungi orizontale. A, da. Nu uita de sandale!

Ținute cu fuste plisate

Fustele plisate nu își pierd niciodată din actualitate, figurând întotdeauna în colecțiile de vară ale marilor case de mode. Fustele maro se potrivesc de minune cu accesorii și detalii de același ton sau cu nuanțe pastelate.

Cu toate ne dorim să arătăm îndrăzneț și seducător. O fustă asimetrică și voluminoasă, o bluză cu dungi orizontale și croială simplă și o geacă de piele pentru motocicliști – nu ai nevoie de nimic mai mult pentru un look dârz, stilat și provocator.

Citește și: Stilul ne trădează personalitatea: 6 obiceiuri vestimentare ale femeilor sigure pe sine!

În viața fiecărei femei trebuie să existe loc pentru experimente. Toate femeile vor să fie frumoase în mod diferit, asemenea naturii, care indiferent de anotimp, rămâne frumoasă și imprevizibilă.