Nu-ți recomand! 3 tunsori care pot face ca orice gogoașa adorabilă să pară urâtă

Tunsorile pentru mine au reprezentat întotdeauna un aspect important. Am experimentat mult și din propria experiență îți împărtășesc, care tunsori se potrivesc femeilor cu forme și despre care ar fi bine să uiți pentru totdeauna.

Simetria

Cine critică tunsorile bob și simetria-categoric nu le-au încercat! Liniile clare, bretonul drept și părul neted transformă gogoașa adorabilă în mătușă grasă. Aceste tunsori ”rafinate” nu doar îți scot în evidență fața rotunjită, ele te transformă practic într-un balon. Ele arată vizual brațele mai pline, umerii mai lați și în mod urât evidențiază imperfecțiunile abdomenului. Există o soluție – asimetria! Șuvițele neuniforme și tunsorile în scări adăugă farmec și atracție, distrag atenția de la rotunjimea corpului. Acordă o atenție sporită în selectarea gradării tunsorii bob sau încercă un bob alungit în orice program pe telefonul tău-vei observa imediat o transformare uluitoare.

Lungimea părului până la umăr

Această lungime nu-ți acordă farmec dacă ești o femeie cu forme, mai mult ca atât- te transformă într-o minge. Excepție ar fi dacă ai gâtul alungit. În cazul tău o astfel de tunsoare, ascunde lungimea gâtului, îl face să pară mai scurt dar în același timp nu deteriorează imaginea per ansamblu. Dacă ai lungimea gâtului mediu spre scurt, se va observa că vizual  pari mai scundă, a doua barbie iese în evidență iar silueta pare mai obeză. Nu recomand această tunsoare femeilor cu părul ondulat,trucul cu ascunderea lungimii gâtului va arăta și mai spectaculos. Te vei transforma imediat într-un mic ghemotoc.

Bretonul drept

Te-ai hotărât să încerci ceva nou și dorești o schimbare? Tunde bretonul! Este soluția optimă pentru o siluetă cu forme dar fii atentă în alegerea formei care ți se potrivește. Bretonul drept nu se potrivește doamnelor tinere. Acesta le transformă fața într-un pătrat imens. Am experimentat pe mine, crede-mă, mai bine nu încerca. Încearcă un breton zdrențuit sau asimetric, nu-ți transforma frumusețea în ceva absurd.

Strălucește femeie!