Nu-ți fie frică să experimentezi: 5 transformări uimitoare înainte și după stilist!

Konstantin Bogomolov este un stilist extrem de talentat din Letonia, care își îmbină cunoștințele de psihologie și de design, pentru a crea ținute stilate, ce reflectă caracterul, temperamentul și personalitatea unei femei.

Stilistul deține o academie de frumusețe, ce îi poartă numele, unde invită femei de rând, cărora le oferă schimbări spectaculoase de look, fără să le scoată din zona de confort.

Femei înainte și după stilist

Cristina, 39 de ani, arhitectă, mamă a trei copii. Cristina spune că a apelat la stiliști deoarece piața este în continuă schimbare și meseria de arhitect implică un dress code corespunzător.

O femeie din domeniu trebuie să fie elegantă, stilată și sigură pe sine. Zis și făcut, stiliștii au ajutat-o să-și creeze un look senzual, proaspăt, îndrăzneț și contemporan. Și nu au schimbat atât de multe – doar tunsoarea și ținuta. Dar senzația este că avem în față cu totul altă persoană.

Irina are 34 de ani, este Key Account Manager și mamă a doi copii. De mai bine de 6 ani, Irina lucrează într-un Call Center din Riga. Codul vestimentar la birou este loial față de angajați și, de-a lungul timpului, Irina s-a cam obișnuit cu blugii și hainele lipsite de formă.

Recent a fost promovată. Acum e manager de departament și conducerea i-a sugerat că are nevoie de o schimbare de look, deoarece nu se cuvine unui superior să arate la fel ca restul angajaților. Zis și făcut. Stiliștii i-au amintit Irinei cât de atrăgătoare este și ce înseamnă să fii femeie în tot sensul cuvântului.

Margo, 28 de ani, director de marketing. Margo este o fire artistică, perseverentă, plină de viață, dar cariera și munca de birou i-au cam știrbit din feminitate. Margo își amintește cu nostalgie că acum 10 ani se îmbrăca dârz și provocator.

Dar mai bine mai târziu decât niciodată. Acum că și-a făcut o carieră, tânăra își propune să repete acel stil libertin, ce îi reflectă personalitatea, respectând limitele decenței, bineînțeles.

Arina, 24 de ani, mamă a doi copii. Arina a născut devreme și grijile casnice i-au omorât din feminitate. Până la întâlnirea cu echipa de stiliști, femeia arăta istovită și bolnăvicioasă.

Dar Konstantin și colegii lui au renăscut tânăra frumoasă și plină de viață de acum 6 ani. Și nu a fost nevoie de ținute scumpe sau tunsori sofisticate pentru a obține această transformare. Multe femeie habar n-au cât de bine pot să arate și cât de ușoară poate fi transformarea lor.

Vladlena, 39 de ani, contabilă, mama unui copilaș de 3 ani. Vladlena și-a pierdut încrederea în propria frumusețe cu mulți ani în urmă, din cauza unui soț tiran și a unor probleme de sănătate.

Dar acum 2 ani, totul s-a schimbat. Femeia a întâlnit un bărbat bun, a născut un copil și, mai nou, a decis să-și actualizeze aspectul. Demult nu a arătat atât de bine.

Dacă ți-au plăcut transformările făcute de echipa lui Konstantin, poți găsi mai multă inspirație în articolul de mai jos.

Citește și: De nerecunoscut: 30 de femei transformate complet după vizita la stilist!