Nu-ți fie frică să arăți ciudat: 5 reguli de stil de la gemenele-minune ale Hollywood-ului!

Surorile Olsen au devenit renumite în întreaga lume datorită rolurilor inspirate pe marile ecrane, cât și aparițiilor remarcabile la diferite evenimente mondene, unde au ieșit întotdeauna în evidență grație stilului lor îndrăzneț și de-a dreptul fermecător.

Mary-Kate si Ashley Olsen au fost întotdeauna adeptele unui stil extravagant și nițel provocator, care le reflectă atât de bine personalitatea. Spunem – personalitatea, fiindcă sunt din copilărie pe aceeași undă și par să fie un tot întreg. Hai să vedem împreună în ce constă secretul acestora.

Reguli de stil pentru femei

Regula Nr 1. Dacă nu știi ce culoare să porți – poartă culoarea neagră!

Surorile Olsen recurg la acest șiretlic aproape tot timpul și niciodată nu dau greș, deoarece ținutele negre, complexe, stratificate le completează perfect tonalitatea deschisă a părului și a tenului. Prin urmare, dacă ai tenul și părul de culoare închisă, aplică același principiu, dar cu nuanțe albe.

Citește și: Tot ce nu ai știut despre modă: 10 reguli de stil de la redactorul șef al revistei Elle!

Regula Nr 2. Accesoriile creează imaginea

Accesoriile mari, neobișnuite, care atrag atenția prin forma și dimensiunea lor îți vor sublinia excelent individualitatea și charisma, chiar dacă ținutele sunt clasice sau în tonuri complet neutre. Poate fi vorba de niște cercei stilizați, o poșetă originală, un colier, o pereche de pantofi, cu alte cuvinte, orice vibrează în același ritm cu personalitatea ta.

Regula Nr 3. Experimentează cu volumul

Sfaturi vestimentare pentru femei

Blugi skinny combinați cu un top voluminos, supradimensionat, de ce nu? Sau invers – blugi evazați și un top mulat. Joacă-te cu contrastele. Orice combinație care sună neobișnuit, vizual arată și mai neobișnuit.

Citește și: Nu alerga după trenduri: 5 reguli vestimentare, urmate de femeile cu un stil impecabil!

Regula Nr 4. Laconic înseamnă stilat

Uneori, cel mai bun accent al unui look constă în lipsa de accente. Dar numai dacă te poți lăuda cu o siluetă și o ținută perfectă.

Regula Nr 5. Nu-ți fie frică să arăți ciudat

Individualitatea trebuie să rămână întotdeauna pe primul loc. Este cel mai la modă lucru care poate să existe. Chiar dacă nimeni nu te va înțelege, e mai bine să arăți neobișnuit și extravagant decât plictisitor și banal.

Citește și: Îmbracă-te altfel: 6 reguli de stil de la femeia care a cucerit Asia prin eleganța sa!