Nu te lăsa dusă de nas: 5 modele de rochii care nu-și merită banii!

Moda este versatilă și capricioasă, iar oferta este atât de mare și variată, încât nu mai știi ce să alegi. Specialiștii în marketing promit marea și sarea, luna de pe cer, că vei fi cea mai vedetă dintre vedete și cea mai frumoasă dintre frumoase dacă cumperi rochia lor. Să fie oare așa? Știm prea bine că nu. Și astăzi vom discuta despre 5 tipuri de rochii, care pretind să fie stilate, dar în realitate îți discreditează aspectul.

Modele de rochii 2021

Să îmbraci o rochie ce se întinde până la jumătatea coapsei, nu e tocmai cea mai inspirată idee după 30 de ani. Atât din punct de vedere estetic, cât și etic. Aceasta nu adaugă nici rafinament și nici senzualitate unei femei.

Limita bunului gust se oprește la 2 palme mai sus de genunchi. Pentru femeile până la 165 cm – la 2,5 palme. Iar după 45 de ani, o palmă este mai mult decât suficient. Tot ce-i mai scurt decât atât, arată deplasat și vulgar. Indiferent ce-o să zică șmecherii care le promovează.

Excepții: Rochii pareo de plajă, rochie + colanți întunecați + cizme înalte + palton lung.

Evită rochiile care țin rău forma. Până la urmă, cumperi o rochie, nu o husă pentru saltea. Îți recomandăm rochii confecționate din satin, tricot, mătase și alte materiale delicate. Acestea îți vor corecta silueta și arată mult mai proaspăt și stilat. Reține: e mai bine să ai o rochie bună, decât două rele, care tot costă bani.

Pe cât sunt de atrăgătoare, pe atât sunt de periculoase. Ne referim la imprimeuri. Încearcă să eviți imprimeurile infantile, care amintesc de pijamalele și salopetele pentru bebeluși. Alege un desen care să-ți reflecte personalitatea și să coreleze cu fizicul tău. Dacă ești minionă și subțire, alege un imprimeu mic, iar dacă ești plinuță, caută o rochie cu imprimeu mare.

Unele modele pur și simplu sunt demodate. Din toate punctele de vedere. Deci ne referim și la culoare, și la imprimeu, și la croială și la țesătură. Secretul unui aspect stilat și atrăgător este să fii tot timpul cu ochii pe tendințele din lumea modei. Asta nu înseamnă să le imiți orbește și incontestabil. Studiază tendințele, dar adaptează-le la propriul stil. Colecția de mai jos îți poate da o mână de ajutor la alegerea rochiei.

Citește și: Întotdeauna în vogă: 7 tipuri de rochii care nu trebuie să lipsească din garderoba ta!

În ceea ce privește rochiile strălucitoare, acestea sunt bune doar pentru ocazii de seara. Prin urmare, nu merită să o cumperi dacă o vei purta maxim de câteva ori. În plus, primul model este demodat, iar pietrele pe talie arată respingător. Alege un model mai laconic, cu fantă. În acest fel îți vei etala picioarele.