Coafuri care întineresc: 7 modele de tunsori care nu se demodează niciodată!

Dacă vrei să-ți schimbi înfățișarea, începe de la coafură! Iar dacă nu știi ce tunsoare să alegi, te ajutăm noi. Iată 7 tunsori care nu își pierd niciodată din actualitate și împrospătează imaginea oricărei femei.

Tunsori carre păr mediu

Această tunsoare e adorată de toată lumea, de la puștoaice de 16 ani, până la doamne de o vârstă respectabilă. Ea este întruchiparea tinereții și feminității, se potrivește tuturor femeilor, este universală, versatilă și ușor de întreținut.

Coafura carre este una din cele mai vechi tunsori din lume. Ea are o groază de variante: cu breton sau fără breton, până la urechi sau până la gât, clasic sau în scări, pentru păr drept sau pentru păr ondulat. Variantele cu breton ascund bine ridurile și îți dau un aer îndrăzneț, iar cele fără breton descoperă fruntea, mută accentul pe ochi și te fac nespus de grațioasă și feminină.

Tunsori bob păr scurt

Coafura bob e una din cele mai apreciate tunsori din lume. Ea este practică, versatilă, arată superb pe chipul oricărei femei și se asociază excelent cu orice ținută.

Bretonul ascunde ridurile, acneea și alte imperfecțiuni ale tenului, iar aranjarea stratificată compensează lipsa volumului și nivelează trăsăturile feței. Bobul e ușor de coafat și arată câte se poate de natural datorită aspectului neglijent. De altfel, dacă ai părul subțire și rar îți recomand tunsoarea bob asimetric, cu breton alungit, filat.

Tunsori bob carre scurt

Tunsorile bob și carre sunt atât de populare încât multe femei nu pot să renunțe la una în favoarea alteia. Dar ce se întâmplă dacă iei tot ce-i mai bun de la două tunsori bune? Obții una și mai bună.

Ea încadrează perfect ovalul feței, întinerește chipul și adaugă prospețime întregului look. Există o mulțime de variații ale acestei tunsori, dar dacă ai trecut de 40 de ani, îți recomandăm varianta cu breton, deoarece bretonul ascunde eficient ridurile de pe frunte. În plus, bretonul adaugă îndrăzneală și îți va face coafura mai versatilă.

Tunsori pixie păr scurt

Tunsoarea pixie este practică, comodă, versatilă, ușor de coafat și se potrivește de minune femeilor sigure pe sine, care vor să arate neobișnuit, dar nu au timp pentru aranjarea coafurii.

Iar dacă ai părul subțire și rar, pixie este o adevărată comoară, deoarece adaugă volum la rădăcină și pe creștet, împrospătând în acest fel imaginea în ansamblu. Unii consideră această tunsoare prea masculină, dar se înșală amarnic. În ultimii ani, pixie a devenit aproape sinonim cu rafinamentul și feminitatea.

Tunsori paj

Tunsoarea paj este considerată o coafură romantică, pretențioasă și feminină. Dar puțini știu că femeile au preluat-o de la bărbați și au făcut-o mai grațioasă. Ea nu necesită aranjare și se particularizează prin tranziții netede, șuvițe rotunjite și breton drept.

Coafura arată de-a dreptul spectaculos pe femeile care au gâtul lung, grațios și trăsături delicate ale feței. Însă vei obține efectul dorit numai dacă ai părul drept.

Tunsori cascadă păr mediu

Tunsorile stratificate nivelează conturul feței, adăugând rafinament chipului tău. Ele sunt universale, stilate, mai greu de coafat (depinde de lungimea părului), dar rezultatul merită efortul depus.

O astfel de aranjare va adăuga volum coafurii tale, creând un look spectaculos și degajat. Tunsoarea în cascadă maschează excelent imperfecțiunile feței, adaugă volum ca nici o altă coafură și îți permite să te coafezi în diferite moduri, fără a pierde din rafinament.

Tunsori pentru păr ondulat mediu

Buclele te vor transforma într-o femeie romantică, îndrăzneață și plină de viață. Dacă ai părul drept, poți obține efectul dorit apelând la coafor. Părul creț este mai greu de îngrijit, dar efectul coafurii asupra celor din jur este mai pronunțat. Toată lumea adoră femeile cu păr ondulat, dacă acesta este bine îngrijit.

Citește și: Tunsoarea contează: 40 de femei care și-au schimbat imaginea DOAR cu ajutorul coafurii!