Nu purta blugii în acest fel: 5 greșeli care îți strică ținuta!

E greu de imaginat o garderobă modernă fără blugi. Blugii au devenit un fel de simbol al democrației – haine pe care le poartă toată lumea, care pot fi purtate indiferent de context și de care nimeni nu se poate lipsi. Dar chiar și la alegerea lor facem diferite greșeli. Iată 5 greșeli pe care o femeie elegantă nu le face niciodată.

1. Blugi + cizme lungi

O astfel de combinație denaturează ținuta și face picioarele să pară mai scurte. Iar pe deasupra, arată ridicol și deplasat. În general, stiliștii recomandă să renunți o dată pentru totdeauna la ținutele strâmte și mulate în favoarea celor cu croială liberă sau oversize. Ele sunt confortabile și arată mult mai armonios.

2. Blugi + botine

Același lucru se poate spune despre combinația dintre botine și blugi. Acest tandem arată neîngrijit și pretențios. Picioarele par mai scurte, iar ținuta capătă un aspect copilăros. Pentru un aspect armonios, pantalonii trebuie să se termine chiar deasupra pantofilor. Altfel, pentru ce stiliștii au mai inventat lungimea 7/8?

3. Blugii întinși

Nu purta blugi întinși. Vezi pe etichetă procentul de elastan, lycra sau spandex. El nu trebuie să fie mai mare de 3%. Blugii întinși încă nu au întinerit pe nimeni. Din contra, arată bătrânesc și neîngrijit. Apropo, dacă blugii ți se par strâmți, nu te grăbi să renunți la ei. Blugii conțin elastan și cu timpul vor deveni mai largi.

4. Blugii cu talie înaltă

Cel mai demodat model de blugi, sunt blugii cu talie joasă. Din cauza lor, abdomenul devine lung și masiv, picioarele scurte, șoldurile generoase, iar gleznele teribil de subțiri. Respectiv, cel mai avantajos model sunt blugii cu talie înaltă. DAR. Nu te arunca în extreme. Blugii care urcă până la sâni nu au dat bine nimănui.

5. Blugii rupți

Blugii rupți arată neîngrijit. Și nici măcar nu mai sunt la modă. Și nici pe fete tinere nu arată ok. Moda pentru blugi rupți a fost mai degrabă o excepție care confirmă regula, decât un trend adevărat. Iar regula spune că modelele clasice, cu decor minimalist, sunt cea mai bună opțiune.