Nu o să-ți vină să crezi, dar e vorba de aceeași persoană: 17 transformări uimitoare, înainte și după stilist!

Coco Chanel spunea că “nu există pe lumea asta femei urâte, ci doar femei leneșe.” Dacă avea dreptate sau nu, ne propunem să aflăm în articolul de astăzi, unde am adunat schimbările de look a tocmai 17 femei curajoase, de toate vârstele, care au hotărât să renunțe la aspectul plictisitor și să-și sublinieze frumusețea și rafinamentul.

Poze înainte și după stilist

Dacă ai o siluetă subțire, albul va împrospăta de minune aspectul tău. O ținută alcătuită din pantaloni cu talie înaltă și un top mulat accentuează subtil silueta, iar ramele moderne de ochelari și tunsoarea stilată adaugă prospețime și dârzenie chipului tău.

De asemenea, contează să zâmbești și să aplici un machiaj corect în funcție de tonalitatea tenului și nuanța părului tău.

Renunță la culorile reci și distante în favoarea nuanțelor tinerești. Acestea îți vor întineri chipul, iar dacă vei susține schimbarea cu un machiaj și o tunsoare corectă, transformarea va fi una izbitoare. Apropo, nu neapărat ca machiajul și coafura să fie sofisticate.

Citește și: Cum se transformă o femeie ajunsă la un stilist cu mâini de aur: 13 tunsori superbe!

O tunsoare pixie pentru păr scurt și un make-up basic ar trebui să fie mai mult decât suficiente. Plus la asta, nu uita de pantofi, care sunt baza unui aspect elegant.

Transformări femei

O ținută sofisticată, alcătuită din mai multe straturi, completată de o tunsoare pixie modernă și îndrăzneață – ce îi mai trebuie unei femei epatante?

Dacă ești plinuță, încearcă să accentuezi punctele tale forte. O fustă cu talie înaltă te va ajuta să-ți subțiezi vizual silueta, mai ales dacă e subliniată cu o centură.

Citește și: Tot ce nu ai știut despre modă: 10 reguli de stil de la redactorul șef al revistei Elle!

Acest truc va echilibra partea superioară cu cea inferioară a ținutei, făcând întregul look să arate stilat și armonios. Evită liniile orizontale în favoarea celor verticale și diagonale, care te vor face să pari mai înaltă și mai subțire.

Uneori, e suficient să-ți schimbi un pic coafura și nuanța părului pentru a transforma un look obișnuit într-unul cu adevărat stilat și spectaculos.

Trucuri de stil vestimentar

Experimentează cu stilurile vestimentare! Feminitatea este întotdeauna în vogă, iar o femeie în rochie și pantofi se simte mult mai frumoasă și sigură pe sine. Femeile tinere nu sunt o excepție! Dacă ai 18-19 ani, problemele tenului pot fi mascate cu ajutorul machiajului, iar ținutele monocrome te vor ajuta să arăți mai matur.

Nuanțele neutre și deschise contribuie la împrospătarea ținutei, dar te pot face mai plinuță. Prin urmare, ai grijă când pui accentele.

O pereche de pantofi, o rochie liberă deasupra genunchilor, o coafură feminină cu volum și un machiaj potrivit – secretul succesului este mai simplu decât pare la prima vedere. Plus la asta, într-o asemenea ținută te vei simți la fel de liberă și relaxată ca în blugi și tricou.

Citește și: De nerecunoscut: 30 de femei transformate complet după vizita la stilist!

Reguli de stil pentru femei

O tunsoare carre cu bucle voluminoase și delicate va îmbunătăți aspectul oricărei femei. Iar dacă restul ținutei se potrivește cromatic cu tonalitatea tenului și a părului, efectul este pur și simplu uimitor. Nu uita să-ți completezi look-ul cu accesorii, de exemplu, cu o pereche de cercei neobișnuiți sau o poșetă.

Ținând cont de toate aceste aspecte, te poți transforma complet, fără să apelezi la plasticieni.

Nimic nu poate fi mai atrăgător ca naturalețea. Chiar dacă apelezi la make-up, încearcă să scoți în evidență farmecul tău natural și să pornești de la atuurile și virtuțile tale atunci când îți planifici ținuta. Fiecare detaliu trebuie să-ți reprezinte personalitatea.

Citește și: De evitat! 7 greșeli comune care îngrașă părul!

Reguli de stil vestimentar

Uneori, e suficient doar să-ți schimbi coafura pentru a arăta modern și spectaculos. În mod surprinzător, chiar și pe femeile tinere, o tunsoare scurtă arată mult mai armonios decât una pentru păr lung.

În general, părul lung e foarte greu de îngrijit și la un anumit moment vârfurile despicate își vor spune cuvântul. O asemenea tunsoare nu va face decât să-ți adauge ani, acolo unde ai putea scade cu o tunsoare mai scurtă.

Niciodată nu e prea târziu să faci o schimbare. Unele femei își trăiesc întreaga viață fără să știe cât de atrăgător și elegant pot să arate. Coafura, garderoba, machiajul, îngrijirea sprâncenelor, lentilele de contact – toate aceste detalii te pot transforma în totalitate.

Citește și: Magia pisicilor! De ce patrupedul te-a ales anume pe tine?

Ținute care întineresc

Nu o să-ți vină să crezi, dar e vorba de una și aceeași femeie. Diferența dintre cele 2 look-uri poate fi măsurată în ani lumină, deși pentru o asemenea transformare a fost nevoie doar de o tunsoare potrivită, câteva elemente clasice din garderoba de bază, un machiaj elementar și dorința de a deveni mai frumoasă.

Iar cel mai plăcut este că îți poți reinventa de una singură aspectul, fără a apela la stilist. Pentru o femeie este importantă, mai întâi de toate, dorința de a arăta mai bine.

Nu uita, frumusețea începe din interior și uneori trebuie doar să-i dai un imbold ca să iasă la suprafață!