Nu mai sunt actuale! 5 tunsori pe care fashionistele le-au dat uitării!

În acest an s-au întors multe tendințe în materie de coafură. Deosebit de actuale sunt tunsorile pixie și bob. De asemenea, rămân a fi la modă tehnicile de vopsire balayage, ombre și shatush. Totuși, de la unele coafuri a trebuit să ne luăm la revedere. Iată 5 anti-tendințe la care să renunți în acest an pentru a fi în pas cu moda!

Bretonul într-o parte

Bretonul într-o parte a rămas în perioada tânărului Bieber sau doar a stilului emo și goth. Cu 10 ani în urmă, această tendință era mai relevantă ca niciodată. Dar nu și în 2020!

Acum ,fashionistele poartă așa-numitul breton – perdea. Șuvițele sunt tăiate aproximativ până la linia pomeților. Apoi, sunt împărțite în două părți simetrice. Fața este bine încadrată. Unghiurile frunții devin mai gingașe, iar maxilarul mai accentuat.

Coada de vulpe sau tunsoarea în unghi

În esență, este o tunsoare scărită, dar nu cu treceri lejere și îngrijite, ci bruște. După o astfel de tunsoare, părul din spate arată caun triunghi ascuțit. Iar dacă femeia nu se poate lăuda cu o podoapă capilară densă, atunci efectul coafurii este asigurat.

Tâmplele rase

Aceste tunsori au arătat întotdeauna nefirești. Însă, în acest sezon acest detaliu este deosebit de important, deoarece stiliștii pun accent pe naturalețe. Culoarea trebuie să fie cât mai aproape de nuanța ta naturală. Lungimea trebuie să sublinieze avantajele feței. Iar tâmplele rase, din păcate, nu mai sunt la modă.

Bretonul foarte scurt

Bretonul ultra-scurt a fost la modă în ultimii ani. Dar tendința nu a fost una de lungă durată. Această tunsoare nu corespunde cerinței de a accentua frumusețea naturală feminină.

Tehnicile învechite de vopsire a părului

Nimeni nu spune că vopsirea complexă nu mai este la modă. Doar că tehnicile au devenit mai avansate. Acum sunt la modă tehnicile Balayage, Flamboyage, Ombre și Sombre.