Nu le mai purta: 7 piese vestimentare care îți omoară feminitatea!

Multe articole de garderobă pot primi o a doua viață dacă sunt asociate corect. Dar acest truc nu funcționează cu toate lucrurile. Unele pur și simplu sunt depășite, demodate și de prost gust. Și sunt în stare să compromită chiar și cea mai frumoasă femeie.

Știm că odată ce te-ai obișnuit cu un lucru, e greu să renunți la el. Mai cu seamă dacă era la modă acum ceva timp. Dar moda și tinerețea sunt efemere. Și ceea ce funcționa de minune ieri, nu mai funcționează astăzi. Prin urmare, trebuie să te adaptezi dacă vrei să fii în continuare elegantă și atrăgătoare. Iată 7 piese vestimentare la care ar trebui să renunți!

Greșeli vestimentare femei

#1. Blugi rupți

Aceste modele au fost populare acum 1-2 decenii, când erau purtate chiar și de vedete cu renume mondial. Chiar dacă unii încearcă să le reinventeze, stilul este ușor depășit și arată destul de pretențios. Nici tu eleganță, nici tu spirit practic, nici tu rafinament. Din păcate sau din fericire, astăzi blugii rupți sunt buni numai pentru muncit în grădină.

#2. Haine cu decupaje neobișnuite

Decupajele sunt un trend al acestui sezon. Mai mult decât atât, unele branduri precum Victoria Beckham, Off-White și Gabriela Hearst au reinventat acest concept, astfel încât ne-am trezit cu decupaje sub sâni, la nivelul coastelor sau pe întregul spate.

Totuși, aceste fasoane sunt provocatoare prin natura lor și sunt mai degrabă pentru podium decât pentru viața de zi cu zi. Nu uita că o femeie elegantă nu are nevoie de ținute provocatoare pentru a ieși în evidență. Iar dacă îți arde de jocuri și vrei un decupaj cu orice preț, nu reinventa roata și apelează la tăietura clasică în formă de V.

#3. Topuri cu umerii goi

Nu putem spune că acest articol vestimentar și-a pierdut complet din actualitate, dar nici binevenit nu-l putem numi. Știm că e mare ispita de a-ți sublinia formele și a arăta seducător. Dar un astfel de look planează la limita decenței și poate arăta ușor deplasat. Chiar dacă e un stil natural și feminin, moda nu bate pasul pe loc și astăzi acest look se îndreaptă încet, dar sigur în ceaunul cu anti tendințe.

#4. Haine cu animal print

Unele femei în continuare cred că bărbații apreciază acest imprimeu, considerându-l seducător, dar realitatea este că majoritatea bărbaților îl detestă, iar restul femeilor îl consideră de prost gust și extravagant. În general, evită imprimeurile complexe și extravangante. Ținutele simple și laconice întotdeauna au arătat nobil și elegant.

#5. Adidași gigantici

Această încălțăminte face piciorul plăpând al femeii să arate masiv și masculin, lipsindu-l de farmec și feminitate. Da, sunt confortabili. Da, sunt practici. Da, într-o anumită măsură sunt stilați. Dar în cele din urmă îți știrbesc feminitatea. Cu picioare de yeti nu cucerești pe nimeni. Adidașii sunt la modă și pot fi purtați chiar și cu rochii, dar există modele mult mai compacte și la fel de confortabile, începând cu teniși și terminând cu pantofi pentru sport.

#6. Blugi cu talie joasă

Blugii cu talie joasă nu mai sunt actuali din 2005. Astăzi, acest articol vestimentar arată deplasat și lipsit de gust. Iar pe deasupra, denaturează silueta unei femei. Abdomenul devine lung și masiv, picioarele scurte, șoldurile generoase, iar gleznele teribil de subțiri. Oare asta este atrăgător?

#7. Cămăși de flanel în carouri

Dacă nu ești din Scoția și nu cânți la cimpoi, lasă cămașa de flanel în carouri pentru zile mai bune. Acest articol este a) mai degrabă bătrânesc, decât tineresc; b) mai degrabă masculin decât feminin. În plus, dacă îmbraci o cămașă de flanel, nu mai poți purta o poșetă din aceeași țesătură, care este incredibil de stilată.

Citește și: Părerea stilistului: 5 piese vestimentare care strică silueta unei femei!