Nu ieși din casă până nu arăți ca ele: 7 femei care arată superb la 50+

După 50 de ani, unele femei încep să se îmbrace plictisitor sau – potrivit vârstei, cum spun ele. Iar potrivit vârstei înseamnă tonuri gri, haine lipsite de formă, lipsa accesoriilor, haine vechi și, mai rău, haine neîngrijite. Toate acestea îmbătrânesc o femeie atât din punct de vedere vizual, cât și emoțional. Dar ca să arăți tânără, mai întâi de toate, trebuie să te simți tânără. Iar apoi să te îmbraci corespunzător. Cum anume? Vei afla în continuare.

1. Susi Rejano

Susi Rejano este o bloggeriță din Spania, despre care fanii spun că nu are vârstă. Susi are 58 de ani, dar se îmbracă mai bine decât orice fetișcană. De la ea ai ce învăța. La urma urmei, de ce mai avem nevoie de bloggeri dacă nu pentru inspirație?

2. Patrizia Casarini

Dacă acum câțiva ani moda era dată de reviste sau de marile case de modă, în prezent, trendurile sunt date de influenceri. Iar influencer poate devine orice femeie capabilă să stârnească interesul audienței. O astfel de femeie este Patrizia Casarini din Barcelona, care în câțiva ani a cucerit atenția a 200 de mii de admiratori.

3. Grece Ghanem

În opinia Lui Grece Ghanem, o creatoare de modă de 56 de ani din Canada, succesul unei ținute depinde de modul în care combini texturile și culorile. Grece adoră ținutele oversize, cu accente boeme, multietnice, influențe hippie, dar și detalii moderne. Ea este un adevărat simbol al femeii moderne – deschisă, expresivă, elegantă

4. Margarita Argüelles

Revenim în Spania alături de Margarita Argüelles, care adoră pantalonii și bluzele din materiale fluide. Tânăra bloggeriță se îmbracă modern și cochet, dar nu uită de confort. Pentru că la 55 de ani nu-i destul să arăți bine, mai trebuie și să te simți bine.

5. Petra Dieners

Petra Dieners este o bloggeriță de 51 de ani din Düsseldorf, care demonstrează că nemțoaicele sunt și pot fi frumoase. Petrei îi place să iasă în evidență, purtând haine în culori vibrante, cu un croi expresiv. Din spusele ei, astfel de ținute îi îmbunătățesc dispoziția și starea de spirit. Dar e important ca ținuta să fie bine gândită.

6. Carmen Gimeno

Carmen Gimeno are 58 de ani și este considerată un etalon al eleganței și stilului. Ea își alege hainele foarte minuțios, astfel încât să arate întotdeauna elegant și stilat, dar nu e înnebunită după modă și nu se supune regulilor generale de joc.

7. Bibi Horst

Fă cunoștință cu Bibi Horst, o celebră bloggeriță și creatoare de modă din Germania, care a ales să facă modă acum 7 ani, când împlinise 50 de ani. Deci da, ai citit corect, Bibi are 57 de ani. Bloggerița consideră că pentru a arăta bine, nu-i neapărat să te îmbraci scump sau să ții cont de ultimele tendințe în modă. O bună parte din ținutele ei sunt cumpărate de la second hand, iar accesoriile din mass market.