Nu ieși din casă dacă nu arăți ca ea: Iată cum trebuie să arăți la 50+

După 50 de ani, unele femei încep să se îmbrace plictisitor sau – potrivit vârstei, cum spun ele. Iar potrivit vârstei înseamnă tonuri gri, haine lipsite de formă, lipsa accesoriilor, haine vechi și, mai rău, haine neîngrijite. Toate acestea îmbătrânesc o femeie atât din punct de vedere vizual, cât și emoțional. Dar ca să arăți tânără, mai întâi de toate, trebuie să te simți tânără. Iar apoi să te îmbraci corespunzător. Cum anume? Vei afla în continuare.

Ținute elegante femei 50 ani

Ca să te simți frumoasă și plină de viață trebuie îndeplinite câteva condiții. Pe de o parte, stilul trebuie să fie vibrant și energic, iar pe de alta, să fie confortabil și elegant. De aceea, îți recomandăm să îmbraci o ținută expresivă, croită lejer, care să-ți faciliteze mișcarea și să-ți reflecte personalitatea.

Apropo, expresivitatea este dată nu numai de culori, ci și de imprimeuri, croială sau fasoane. Un look proaspăt, care se distinge printr-un imprimeu sau un croi neobișnuit, te va evidenția din mulțime și îți va da un aer tineresc. Mai ales când vorbim de tonuri deschise.

Și totuși, farmecul este dat în special de culori. Ca să arăți tânără, mai întâi de toate, trebuie să te simți tânără, iar accentele strălucitoare îți pot da o mână de ajutor. Cine a spus ca la 50 de ani trebuie să te îmbraci plictisitor? Câteva accente vii nu vor face rău nimănui.

Nu uita că o ținută bine gândită înseamnă o armonie perfectă între texturi, accesorii și culori. Tonurile trebuie să se asorteze bine între ele, și cel important, să-ți completeze perfect tonalitatea feței și a părului. Asortând corect culorile și formele, un aspect obișnuit se poate transforma într-unul spectaculos.

Culorile ne influențează aspectul. Unele culori ne șterg câțiva ani de pe chip, iar altele ne fac să arătăm mai bătrâne. Printre culorile avantajoase la 50+ se numără alb, albastru-deschis, roz-pudrat, coral, toate tonurile pastelate și nuanțele cremoase. Toate acestea întineresc chipul și te fac vizual mai ușoară.

O ținută stilată și dinamică poate fi creată chiar și din tonuri neutre. Important e să fie deschise.

După 50 de ani contează nu doar aspectul, ci și confortul. E foarte important să te simți bine. Prin urmare, alege haine de calitate, din țesături moi precum inul, bumbacul, mătasea sau șifonul. Ele îți vor da un aer nobil și elegant și te vor face să te simți bine.

Culorile ne influențează emoțiile și starea de spirit. Atunci când îmbraci o ținută gri, lipsită de splendoare și formă, vrei nu vrei, te simți mai tristă și mai plictisită decât de obicei. Iar când îmbraci un palton vibrant și expresiv, îți încarci bateriile și viața capătă o nouă culoare.

Prin urmare, îți propunem să faci o mică revoluție în garderoba ta și să uiți odată pentru totdeauna de ținutele neutre și plictisitoare.

Și nu uita de fuste. Atunci când îmbracă o fustă, femeia se transformă instantaneu. Fusta adaugă feminitate, senzualitate și eleganță oricărei femei. Nu există o piesă vestimentară care să arate mai feminin.

Vârsta și eleganța pot și trebuie să meargă braț la braț și nici un fel de cute pe față nu pot sta în calea acestui tandem – atât timp cât îți dorești să fii frumoasă și știi cum să evidențiezi acest lucru.