Nu există femei urâte: Un stilist din Rusia își transformă clientele în adevărate regine!

Coco Chanel spunea că nu există femei urâte, ci doar femei leneșe. Și avea perfectă dreptate. De aceeași părere este și Pasha Kondrashin, un stilist renumit din Sankt Petersburg, care își găsește inspirația în femei de rând: de la studente până la pensionare. În doar câteva ore, Pasha își transformă clientele complet. El susține că o sesiune bună de make up nu schimbă doar look-ul unei femei, ci și starea de spirit a ei.

Femei înainte și după stilist

1. Greu de crezut, dar este vorba de una și aceeași persoană!

2. Femeia din imagine nu doar arată, ci și se simte mai tânără și mai sigură de sine.

3. Schimbarea coafurii, un minim de machiaj și actualizarea completă a ținutei – trei pași și lumea va fi la picioarele tale.

4. Schimbare începe cu tine. Uneori, e suficient să-ți dorești cu adevărat acest lucru și să faci un singur pas, iar restul va veni de la sine.

5. Hainele, tunsoarea, machiajul – fiecare detaliu contează. Lucrând pas cu pas asupra ta, îți poți schimba în totalitate aspectul, iar schimbându-ți aspectul – îți poți schimba personalitatea. Spre bine sau rău – depinde de tine.

6. Nu-ți fie frică să arăți îndrăzneț și provocator, dacă vrei ca oamenii să te țină minte!

7. Observi cum împreună cu ținutele acestor femei, se schimbă și privirea, postura, micro expresiile feței? Frumusețea vine din interior, dar uneori are nevoie de o mână de ajutor.

8. O nouă transformare miraculoasă în care cu greu îți vine să crezi.

9. Individualitatea este întotdeauna la modă. De ce să o ascunzi sub un look banal, când poți să-i dai voie să se manifeste nestingherit?

10. Cum să transformi o doamnă simpatică, într-una extraordinar de simpatică?

11. O singură întrebare. De ce ascundea acest păr minunat până acum?

12. Un machiaj discret și o tunsoare bună pot schimba complet chipul unei femei.

13. O cenușăreasă contemporană, nu altfel. Dacă vrei să ieși în evidență, fă-ți o tunsoare cu volum.

14. Un stilist bun știe să mascheze neajunsurile unei femei și să-i evidențieze punctele forte. Dacă ai fruntea mare, bineînțeles că bretonul îți poate da o mână de ajutor, nivelând trăsăturile feței.

15. Atunci când alegi culoarea părului, întotdeauna trebuie să ții cont de tonalitatea pielii și de culoarea ochilor tăi. Femeilor cu ochi verzi și tonalitate caldă a tenului le stă bine cu reflexe castanii.

16. Indiferent cât de bine arăți, întotdeauna există loc pentru mai bine.

17. Încă o dată ne convingem cât de importantă este tunsoarea pentru aspectul unei femei. Doamna din imagine nu numai că arată mai elegant, ea arată tânără și plină de viață. Părul a căpătat volum, chipul expresivitate, iar femeia încredere în sine și în propria frumusețe.

18. Stilat, sofisticat, extravagant – cu ce alte epitete am mai putea descrie al doilea look?

19. Uneori, e suficient să-ți schimbi coafura și nuanța părului pentru a arăta complet diferit. Niciodată nu-i târziu să te schimbi.

20. Îndrăzneț? Da! Stilat? – Da! Expresiv? – Da! Întinerește? – Da! De ce mai are nevoie o femeie?

21. Nu-ți fie frică să experimentezi, altfel ai putea să-ți petreci toată viața cu un look nepotrivit.

22. O tunsoare bună îți poate corecta ovalul feței și împrospăta imaginea în ansamblu. Diferența dintre cele două stiluri este considerabilă, chiar dacă vorbim de una și aceeași femeie.

23. Niciodată nu e prea târziu să faci o schimbare. Unele femei își trăiesc întreaga viață fără să știe cât de atrăgător și elegant pot să arate. Coafura, garderoba, machiajul, îngrijirea sprâncenelor– toate aceste detalii te pot transforma în totalitate.

24. Nu uita, frumusețea începe din interior și uneori trebuie doar să-i dai un imbold ca să iasă la suprafață!

25. Schimbarea începe numai și numai cu tine!

Citește și: Au mers la salon ca să devină mai frumoase, dar viața le-a pregătit o surpriză: 10 femei care au regretat vizita la stilist!