Nu există femei urâte: Un stilist din Letonia își transformă clientele în adevărate regine!

Coco Chanel spunea că “nu există pe lumea asta femei urâte, ci doar femei leneșe.” Și avea perfectă dreptate. De aceeași părere e și Konstantin Bogomolov, un stilist renumit din Letonia, care își găsește inspirația în femei de rând: de la studente până la pensionare.

De altfel, Konstantin și-a făcut studiile în psihologie și susține că adevărata schimbare începe din interior.

“Ca o femeie să fie frumoasă, ea trebuie să se simtă frumoasă sau cel puțin să vrea acest lucru. De restul ne ocupăm noi”, afirmă stilistul. El nu le transformă doar de dragul unei sesiuni foto. La conceperea fiecărui look, Konstantin ține cont de vârsta, ocupația, stilul și temperamentul fiecărei femei. Ele își dorește ca femeile să se îmbrace stilat în fiecare zi.

Femei înainte și după stilist

Dacă Dumnezeu te-a făcut zveltă și frumoasă de ce să-i dai planurile peste cap cu cea mai plictisitoare ținută creată vreodată? Schimbă blugii pe o rochie teacă, renunță la bluza stupidă și diluează rochia neagră cu un cardigan în tonuri nud. Cât e de simplu să arăți stilat!

Aceeași femeie în prim plan. Corecția sprâncenelor, un minim de machiaj, accesoriile potrivite și reinventarea tunsorii – tot de ce ai nevoie pentru o transformare completă. La urma urmei, nu-i atât de mult.

Stilul nu are vârstă. Dacă te apropii încet, dar sigur de a șasea decadă, nu înseamnă că trebuie să te îmbraci plictisitor. Blugi și adidași? Nu! Pantofii sunt principala podoabă a unei femei.

Și nu s-au schimbat atât de multe – tunsoarea, culoarea părului, forma sprâncenelor și accesoriile – pentru o astfel de transformare ai nevoie de maxim 2 ore.

Nu o să-ți vină să crezi, dar e una și aceeași persoană. Reține odată pentru totdeauna. Negrul îmbătrânește și îți dă un aspect bolnăvicios. Renunță la negru în favoarea tonurilor deschise sau pastelate. Acestea împrospătează și întineresc imaginea unei femei.

Dar cum stau lucrurile îndeaproape? La fel ca la toate celelalte femei. Lucru cu sprâncenele, lucru cu tunsoarea, un minim de machiaj și s-a făcut. Simplu ca bună ziua.

De altfel, și negrul poate arăta tineresc, dacă alegi stilul și textura potrivită. Nu uita că fasonul este la fel de important precum culoarea. Culorile nobile (verde, violet închis) te pot îmbătrâni dacă fasonul este bătrânesc. Iar negrul te poate întineri, dacă stilul este tineresc și ai tonalitate rece a pielii.

Unul din marii înțelepți ai lumii se tot întreba: “Ce e mai bine, să fii cel mai mare dușman a lui Dumnezeu sau să-i fii absolut indiferent?” E mai bine să nu ieși în evidență cu nimic și să nu te observe lumea sau să te îmbraci dârz și provocator și să vorbească toți despre tine?

Niciodată nu e prea târziu să faci o schimbare. Unele femei își trăiesc întreaga viață fără să știe cât de atrăgător și elegant pot să arate. Coafura, garderoba, machiajul, îngrijirea sprâncenelor, lentilele de contact – toate aceste detalii te pot transforma în totalitate.

Schimbarea coafurii, un minim de machiaj și actualizarea completă a garderobei – trei pași simplu de urmat pentru a deveni cu totul și cu totul altă persoană.

Schimbarea începe cu tine. Uneori, e suficient să-ți dorești cu adevărat acest lucru, să faci un singur pas, să ceri o mână de ajutor, iar restul va veni de la sine. Aceeași femeie – la distanță de două ore. Două ore, nu două decenii!

Și aici s-a mers pe formula clasică – coafură, culoare, sprâncene, accesorii. De ce să schimbi formula dacă funcționează de minune? Nu-ți rămâne decât să o adaptezi la fiecare femeie în parte.

Hainele, tunsoarea, machiajul – fiecare detaliu contează. Lucrând pas cu pas asupra ta, îți poți schimba în totalitate aspectul, iar schimbându-ți aspectul, cu timpul, îți poți schimba personalitatea. Spre bine sau spre rău – depinde de tine.

Unele transformări pot să-ți dea întreaga lume peste cap! Observi cum împreună cu ținutele acestor femei, se schimbă privirea, postura, micro expresiile feței? Frumusețea vine din interior, dar uneori are nevoie de o mână de ajutor.

Nu-ți fie frică să arăți îndrăzneț și ușor provocator, dacă vrei ca oamenii să te țină minte! Individualitatea este întotdeauna la modă. De ce să o ascunzi sub un look banal, când poți să-i dai voie să se manifeste nestingherit?

Indiferent cât de bine arăți, întotdeauna există loc pentru mai bine.

Stilul clasic a fost păstrat, dar impresia e cu totul alta. Și femeia e alta. Și caracterul e altul. Și viața e alta. Nu-ți fie teamă să experimentezi. O schimbare inspirată de look îți poate schimba viața.

Iată răspunsul la întrebarea – Cum poate înflori o femeie?

În această transformare totul este perfect – tunsoarea, eșarfa, pantofii, cardiganul, forma ochelarilor. Fiecare detaliu mărunt contează! Renunță la culorile reci și distante în favoarea nuanțelor tinerești. Acestea îți vor întineri chipul, iar dacă vei alimenta schimbarea cu machiajul și tunsoarea corectă, transformarea va fi una izbitoare. Apropo, nu neapărat ca machiajul și coafura să fie sofisticate.

Din câte vezi, nu există niciun risc. Feminitatea ta este în afara pericolului. Dimpotrivă, o vei aduce la un nou nivel.

Așa nu – așa da. Eleganța înseamnă simplitate. Eleganța întinerește. Și mai important – eleganța nu are vârstă.

Aranjarea stratificată sau în valuri va adăuga un plus de volum coafurii tale, creând un look spectaculos și degajat, corectând subtil ovalul feței și nivelând contururile acesteia. Tunsoarea arată proaspăt și contemporan, având un efect pronunțat de întinerire și se potrivește de minune femeilor trecute de 40 de ani.

Nu o să-ți vină să crezi, dar e vorba de una și aceeași femeie. Diferența dintre cele 2 look-uri poate fi măsurată în ani lumină, deși pentru o asemenea transformare a fost nevoie doar de o tunsoare potrivită, câteva elemente clasice din garderoba de bază, un machiaj elementar și dorința de a deveni mai frumoasă.

Citește și: Aceste 20 de femei le-au permis stiliștilor să facă ce vor cu părul lor și nu au regretat!