Nu există femei urâte, există stiluri nepotrivite: Iată cum să-ți găsești propriul stil

Femeia vrea să fie elegantă și atrăgătoare indiferent de vârstă. Și cea mai scurtă cale către un look stilat și atrăgător trece prin garderobă. Dar în afară de haine, mai trebuie să ții cont de tunsoare, de accesorii și de machiaj. Toate aceste detalii te pot transforma în totalitate. Iată cum s-au schimbat aceste femei.

Femei înainte și după stilist

1. Tunsoarea, machiajul și vestimentația sunt cei trei piloni pe care se ține aspectul unei femei. Lucrând asupra lor, te poți transforma complet. Nu ai nevoie de mult machiaj. Nu ai nevoie de o tunsoare sofisticată. Și nici de o ținută scumpă. Ai nevoie de puțină fantezie și mult curaj.

2. La alegerea tunsorii trebuie să ții cont de forma feței, structura părului și tonalitatea tenului. De aceea, tunsorile trebuie alese individual. Ceea ce arată bine pe prietena ta, nu neapărat va arăta bine pe tine. Și fii atentă la modul cum se asortează accesoriile. În acest caz, centura și cerceii fac un tandem perfect.

3. În ceea ce privește vestimentația – să fii stilată e ușor. Nu ai nevoie nici de haine scumpe, nici de haine la modă. Dar hainele trebuie să fie curate, călcate și de bun gust. Ele trebuie să stea bine pe corp și să se asorteze ușor între ele. Pentru a ști cum să le asortezi, studiază revistele de modă sau paginile de Instagram ale femeilor care te inspiră. Nu trebuie neapărat să imiți ținuta. Dar e important să înțelegi ideea.

4. Un stil nou nu va face din tine o altă persoană, dar îți va oferi încredere și stimă de sine. Coafura, machiajul, accesoriile, sprâncenele – toate aceste detalii te pot transforma în totalitate. Fiecare detaliu contează, începând cu rochia și terminând cu tehnica de vopsire a părului.

5. E important e să găsești stilul și fasonul care te prinde cel mai bine. Unele femei își trăiesc întreaga viață fără să știe cât de elegante și stilate pot fi. Secretul frumuseții se ascunde în detalii: nuanța părului, accesoriile, tonalitatea tenului, machiajul, accentele etc. Toate trebuie configurate frumos.

6. Fiecare femeie poate și merită să fie stilată, iar vârsta, greutatea sau stilul de viață nu trebuie să fie un obstacol în calea frumuseții. Uite cât de elegantă a devenit această femeie. Noua tunsoare încadrează mai bine ovalul feței, machiajul o face mai expresivă, iar ținuta îi dă un aer cochet.

7. Problema multor femei este că nu știu să-și pună în valoare feminitatea. Dar niciodată nu-i târziu să începi. Iar dacă nu știi de unde să o apuci și încotro să te îndrepți, consultă un stilist. La urma urmei, de ce mai avem nevoie de ei? Uite cum a întinerit această femeie!

8. Frumusețea e despre detalii. Detaliu cu detaliu devii mai frumoasă. Prin urmare, dacă vrei să-ți schimbi înfățișarea ca să arăți mai tânără și mai atrăgătoare, nu te grăbi să te înscrii la plastician, mai bine fă-ți o programare la stilist.

Nu uita că astăzi e la modă individualitatea. De fapt, întotdeauna a fost. Moda e creată pentru a te juca cu ea, iar urmând un șablon, nu vei fi niciodată la modă. Hainele trebuie să-ți reflecte stilul și personalitatea și să te facă diferită de ceilalți.