Nu au nimic natural: 20 de vedete care și-au făcut operații estetice și (nu) au regretat!

Multe vedete și-au schimbat radical viața datorită operațiilor estetice. Unele spre bine, altele spre rău. Iată cele mai renumite exemple.

#1. Angelina Jolie

Cine știe cum s-ar fi dezvoltat cariera Angelinei dacă nu și-ar fi corectat forma nasului și a pomeților. Fără îndoială, frumoasa americancă dispune de un farmec nativ, și totuși, a devenit renumită în toată lumea anume datorită trăsăturilor pronunțate, simetrice ale feței.

#2. Donatella Versace

Donatella Versace este una dintre cele mai faimoase victime ale chirurgiei plastice. Designerul creativ al casei de modă Versace s-a transformat într-o păpușă în vârstă și continuă an de an să-și modifice fața.

#3. Megan Fox

La fel ca Angelina Jolie, Megan a avut doar de câștigat pe seama schimbărilor estetice de pe chipul ei. Rezultatul a fost atât de bun, încât majoritatea oamenilor nu s-au gândit niciodată că Megan ar fi putut cândva să arate altfel.

#4. Mickey Rourke

Un antiexemplu în rândul bărbaților. Nu știu ce a fost în capul lui când s-a apucat de operații estetice, dar în mod evident a avut doar de pierdut, și ca bărbat, și ca actor, și ca celebritate. Însuși Mickey recunoaște că operațiile l-au lipsit de individualitate.

#5. Victoria Bekham

Victoria Beckham a fost întotdeauna foarte critică în ceea ce privește aspectul ei, mai ales în legătură cu nasul. Operațiile i-au schimbat aspectul și trebuie să recunoaștem că a fost o muncă destul de fină a chirurgilor.

#6. Demi Moore

Cu ajutorul chirurgiei plastice, Demi Moore și-a schimbat nasul, bărbia, buzele și sânii. Și niciodată nu a încercat să ascundă acest lucru. Iar rezultatul nu e atât de rău cum ar fi putut să fie.

#7. Kim Kardashian

Pentru Kim Kardashian, vizita la plastician e la fel cum pentru noi vizita la dentist. Sânii, buzele, fundul, pomeții, nasul, bărbia – e mai ușor să numeri ce Kim nu și-a schimbat, decât ce și-a schimbat. Dacă e bine sau nu, decide singur. Un lucru e cert, operațiile au făcut-o super-mega-populară.

#8. Nicole Kidman

Nicole Kidman este o mare amatoare de operații plastice și produse cosmetice. În fiecare an, australianca este diferită. Și dacă chipul actriței arată întotdeauna bine, talentul ei are de suferit. Criticii au observat că din cauza botox-ului și schimbărilor estetice, actrița a devenit mai puțin expresivă decât de obicei.

#9. Pamela Anderson

Pamela Anderson a fost un adevărat sex simbol al generației sale. Deși Pamela declara că nu-și va face niciodată operații estetice la față, anii au determinat-o să se răzgândească.

#10. Melanie Griffith

Viața și cariera Melaniei a fost distrusă de două patimi: alcoolul și operațiile estetice. Niciuna nu s-a terminat cu bine.

#11. Blake Lively

În schimb, Blake Lively arată grozav. Rinoplastia, blefaroplastia și corectarea bărbiei au transformat-o într-o adevărată divă. Așa se întâmplă când ai înțelepciunea să te oprești la momentul potrivit.

#12. Carla Bruni

Carla Bruni a fost una dintre cele mai frumoase modele din anii 90 și cum des se întâmplă cu super modelele din toată lumea – nu a putut să se împace cu bătrânețea. Nu putem spune că a ieșit rău, mai ales că soțului (fostul președinte al Franței) pare să-i placă.

#13. Janice Dickinson

Janice Dickinson este un exemplu de vedetă care a dat-o în bară cu operațiile plastice și continuă să o facă an de an, fără milă față de sine și față de admiratorii ei.

#14. Courteney Cox

Vedeta serialului “Friends” a fost cândva un etalon al frumuseții și delicateții feminine. Dar într-o bună zi, Courteney a decis să întinerească puțin. Apoi încă puțin. Apoi încă puțin și astăzi puțin ce a mai rămas din naturalețea ei.

#15. Jocelyn Wildenstein

Jocelyn a fost foarte simpatică în tinerețe, dar operațiile au stricat totul. Astăzi vedeta este supranumită femeia pisică. Pe de altă parte, Jocelyn nu ar fi devenit renumită dacă nu erau operațiile plastice.

#16. Renée Zellweger 

Dubla laureată a premiilor Oscar, Renee Zellweger, este o mare amatoare a liftingului și nu se sfiește de acest lucru. De altfel, intervențiile plastice nu au împiedicat-o să ia cel de-al doilea Oscar în anul 2020.

#17.  Scarlett Johansson

La începutul carierei, Scarlett Johansson și-a făcut rinoplastie. Și nu a dat greș. Cu ajutorul operației sau nu, cariera actriței a luat o întorsătură pozitivă.

#18. Meg Ryan

Vedeta comediilor romantice din anii 90, Meg Ryan, a surprins și ea pe toată lumea: actrița și-a schimbat fața atât de mult încât abia am recunoscut-o. Ea a fost una din primele victime ale chirurgiei plastice.

#19. Emmanuelle Béart

Frumoasa franțuzoaică a fost cândva simbolul rafinamentului francez. Dar totul s-a dus de râpă când la 27 de ani, Emmanuelle a decis să-și îmbunătățească fața care era aproape perfectă și s-a trezit cu ochii umflați și buze nefiresc de mari.

#20. Tara Reid

Un alt exemplu negativ, despre cum operațiile plastice distrug farmecul natural al femeilor.

Citește și: Au aceeași vârstă, dar arată atât de diferit! Vedete cu și fără operații estetice