Nu alerga după trenduri: 5 reguli vestimentare, urmate de femeile cu un stil impecabil!

Moda este capricioasă, versatilă și de-a dreptul imprevizibilă. Ceea ce a fost actual ieri, astăzi e lăsat pradă uitării, și totuși unele lucruri nu se schimbă niciodată și rămân mereu în vogă, de exemplu, simplitatea, rafinamentul, individualitatea și bunul gust. Ținând cont de ele, vei arăta întotdeauna stilat, chiar dacă nu alergi după trenduri.

Reguli de stil pentru femei

Regula 1. Fiecare a cincea achiziție trebuie să fie o investiție bună în garderoba ta

Cu alte cuvinte, pentru fiecare piese “la modă”, care sunt actuale un singur sezon, trebuie să ai un element de bază, care va deveni o investiție profitabilă și îți va servi mai mult de un an. Poate fi vorba de o rochie neagră, o pereche excelentă de pantofi, o fustă simplă, o cămașă albă, blugi clasici etc.

Citește și: Eleganță și rafinament: 15 reguli de stil de la Christian Dior pe care trebuie să le știe fiecare femeie!

Hainele originale, care sunt la modă un singur sezon sunt grozave, dar nimic nu se compară cu articolele vestimentare clasice. Prin urmare, nu-ți încărca garderoba cu lucruri de care te vei plictisi în câteva luni și nu vei reveni niciodată la ele. Regula de 1 la 5 cu siguranță te va ajuta să nu dai greș în acest sens.

Regula 2. Urmează tendințele nu pentru a fi la modă, ci pentru a-ți sublinia individualitatea și stilul personal

 

Înainte de a cheltui bani pe ținute super trendy și la modă, asigură-te că acestea reflectă stilul tău personal. Seturile de pijama, stilul boho, sport chic și alte tendințe ale modei arată grozav, dar nu pe toată lumea. Ai încredere în simțul tău estetic și nu te lăsa dusă de nas.

Citește și: Tot ce nu ai știut despre modă: 10 reguli de stil de la redactorul șef al revistei Elle!

Regula 3. Creează-ți propriul stil, care să aibă la bază 3 piese în care te simți confortabil

Sfaturi vestimentare pentru femei

Alege trei piese vestimentare din garderoba ta, care se potrivesc perfect între ele și în care te simți mereu confortabil. Poate fi vorba de o cămașă îmbinată cu blugi și adidași sau pantaloni negri, îmbinați cu un tricou alb și jachetă de piele. Indiferent de gusturi, cu un astfel de set vei uita de cuvintele “nu știu ce să îmbrac” și “nu știu ce să cumpăr”.

Regula 4. Cumpără haine cu care să poți crea cel puțin 3 look-uri diferite

Hainele elegante și originale arată bine pe manechine sau pe femeile de pe podiumuri, dar oare ești sigură că le vei putea găsi o utilizare demnă în garderoba ta? Reține, cu cât un lucru este mai universal, cu atât e mai bine. Elementele de bază ale garderobei pot fi combinate cu orice și se potrivesc pentru toate ocaziile.

Regula 5. Detaliile de bază trebuie să se repete

Unele lucruri sunt făcute pentru a fi purtate cât mai des posibil. De exemplu, cămășile albe, tricourile gri, blugii skinny și alte articole versatile de zi, fără să-ți fie teamă că ai putea să arăți plictisitor.

Citește și: 8 greșeli de stil care trădează imediat vârsta! Asigură-te că nu ai și tu asemenea „păcate”!