Noile tendințe de manichiură pentru 2023: modele prin care stilul și rafinamentul se vor contopi pe unghiile tale !

Unghiile scurte nu sunt doar confortabile, ci și stilate! La urma urmei, lungimea scurtă este una dintre principalele tendințe în materie de manichiură!

Manichiura ușoară

Unghiile cu o manichiură îngrijită, sunt frumoase chiar și fără acoperire. Cu toate acestea, oferind unghiilor tale o nuanță deschisă, vei adăuga eleganță și luciu scump imaginii tale. Culoarea acoperirii poate fi oricare care se potrivește în paleta nud și pastel.

Dacă te-ai săturat de nud și vrei nuanțe deschise, dar dense și suculente, atunci îndreaptă-ți atenția către alternative pastelate la culorile luminoase obișnuite.

Manichiura cu un lac întunecat

De îndată ce au apărut metode și materiale moderne pentru acoperirea unghiilor, fashionistele au început imediat să-și încerce unghiile nu numai în nuanțe clasice luminoase, ci și foarte închise.

Mai mult, lacurile închise la culoare conturează perfect unghia, ceea ce în cazul unei lungimi scurte este o soluție ideală. Chiar și cele mai mici unghii vor fi clar vizibile. În noul sezon, alege nuanțe discrete, pe lângă clasicul negru, maro, albastru și violet, acordă atenție culorilor precum: verde, gri închis, teracotă moale, cireș.

Un lac care iese în evidență

Unghiile scurte sunt o bază excelentă pentru acoperiri strălucitoare. Datorită lungimii nesemnificative, o astfel de manichiură nu va arăta vulgar, ceea ce îți va permite să experimentezi suficient cu diferite nuanțe. Acordă atenție nuanțelor de verde, roșu, roz, galben, albastru și vișiniu. Să nu-ți fie teamă să experimentezi și să combini culorile. Este mai bine dacă stratul strălucitor este suficient de dens și placa de unghii nu strălucește prin ea.

Nu uita că cel mai important și renumit trend rămâne a fi naturalețea. Indiferent pentru care dintre aceste culori ai vrea să optezi, încearcă să le ajustezi mereu ca ele să pară cât mai natural pe unghiile tale. Nu exagera cu elementele decorative. Întotdeauna trebuie să existe o limită și un echilibru în tot.

Dar tu pentru care dintre aceste modele de unghii ai opta ? Ce manichiură ai acum ? Ne este interesant să aflăm ! tocmai de aceea, așteptăm mesajele tale mai jos în comentarii ! De asemenea, dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să-l distribui și prietenilor !