N-o să le mai porți: 5 detalii mici, dar importante, care distrug orice ținută

Cu părere de rău sau de bine există unele lucruri care sunt capabile să distrugă o ținută perfectă în câteva secunde, chiar dacă sunt foarte mici ca volum. Și nu e vorba despre anumite greșeli în ceea ce prevește combinarea articolelor, ci despre anumite obiecte pe care în niciun caz nu trebuie să le ai în garderobă.

Exces de decorațiuni

Evită să porți haine cu imprimeuri prea bogate. Renunță la animal print, la fotografii cu actori, personaje animate sau alte fizionomii. Este o lipsă de gust să porți și piese vestimentare cu paiete, pietre, inserții sau alte detalii masive.

Goana după modă

Fuga după toate trendurile și încercarea de a include tot ce este nou în imaginea ta nu este o practică rațională. Nu în zadar, designerii ne oferă o alegere atât de mare. Dintre tot ce ni se propune trebuie să alegem ceea ce ni se potrivește vârstei, stilului și siluetei. Nu trebuie să îmbraci tot ce vezi în reviste, dacă tu nu ești avantajată. De regulă, aceste ținute nu sunt destinate vieții de zi cu zi, scopul lor primordial este să arate bine în fotografie.

Vulgaritatea

Nimic în afară de o părere proastă nu va face pentru tine o ținută formată dintr-o fustă mini, o bluză cu decolteu adânc și niște cizme peste genunchi.  De fapt, nu este interzis nimic dintre cele enumerate, ideea este să nu le poți toate în același timp. Fusta mini va arăta minunat cu un pulover voluminos și niște dresuri dese. O rochie de seară lungă, cu decolteu adânc, va arăta impecabil, iar cizmele peste genunchi se potrivesc perfect cu o fustă midi.

Dresurile lucioase

Este una dintre cele mai grave greșeli ale femeilor moderne. În niciun caz nu alege dresuri care lucesc, mai ales dacă mergi la o petrecere unde vei fi fotografiată. Picioarele tale vor fi lipsite de formă și vor străluci ca două faruri de automobil. Dacă ești nesigură în această privință, mai bine renunță de tot la dresuri.

Fake-urile

Este total eronat să continui să crezi că alegerea obiectelor contrafăcute va rămâne neobservată de ceilalți din jur. De regulă, oamenii pricep bine la acest capitol. Și mai ales, care este rostul unui articol care în curând va începe să crape, să se roadă și să se deterioreze foarte ușor?  Mai bine cumpără o geantă sau un portmoneu de calitate înaltă, dar de un brand mai puțin cunoscut.