Monica Bellucci: Mă bucur că nu mai sunt tânără, nu vreau să am din nou 20 de ani…

Monica Bellucci a îndrăgostit în sine milioane de bărbați din întreaga lume și a inspirat tot atâtea femei. Ea e considerată regina frumuseții și una dintre cele mai frumoase italience din toate timpurile. În ultimii ani, celebra actriță apare tot mai rar în fața publicului larg. Iar fanii așteaptă cu sufletul la gură noile sale apariții, cu toate că, an de an, Monica arată tot mai bătrână.

Spre deosebire de alte vedete cu renume mondial, frumoasa italiancă nu și-a făcut niciodată operații plastice, profitând din plin de vârsta și frumusețea ei naturală.

Niciodată nu o să mă vedeți pe masa de operație. Frumusețea are o cale firească și nu trebuie să intervenim. O femeie de patruzeci de ani care încearcă să arate de douăzeci este ridicolă.“, spunea Monica acum 15 ani. Și s-a ținut de cuvânt.

Deși Monica nu neagă că îi este frică de bătrânețe, e gata să își accepte ridurile și colăceii cu demnitate. Nu e pentru prima oară când rezistă în fața standardelor.

La începutul carierei, gurile rele o criticau pentru că era plinuță și nu se încadra în standardele frumuseții contemporane. Mai ales că atunci era la modă celebrul 90/60/90. Însă italianca a rămas fidelă principiilor sale și i-a cucerit pe toți prin naturalețea și senzualitatea sa.

“Nu am fost și nu voi fi niciodată slabă. Îmi place să mănânc și nu vreau să trăiesc de la o dietă la alta. Dacă încep o dietă sub presiunea publicului, mă simt o persoană falsă. Vreau să beau un pahar de vin și să mănânc o felie de tort în mod nestingherit.”

Monica spune că frumusețea vine odată cu vârsta. Iar acum, la 56 de ani, nu vrea decât să-și trăiască viața din plin. Vedeta recunoaște că acum se uită mai rar în oglindă, deoarece viața e prea scurtă pentru a număra ridurile.

Mă bucur că nu mai sunt tânără. Nu vreau să am din nou 20 de ani. Mă simt mai sigură și mai fericită ca niciodată până acum. În tinerețe sufeream mult din cauza altora și nu vreau să repet acest drum. Abia acum știu exact de ce am nevoie și de ce trebuie să scap.

Citește și: 39 de citate motivaționale ale Monicăi Bellucci despre și pentru femei.