Modele de tunsori care întineresc femeile de 30, 40, 50 și după 60 de ani

Puteți avea un aspect elegant nu doar fiind îmbrăcată în ținute la modă, ci și cu ajutorul unei tunsori frumoase. Să aruncăm o privire mai atentă la ce tipuri de coafuri și la ce vârstă sunt capabile să întinerească femeile.

Cele mai bune tunsori care fac o femeie de 30-35 de ani să arate mai tânără
Pentru aceste femei tunsorile în straturi sunt un mare avantaj.

Tunsoarea „Shaggy”
Punctul forte ale acestei coafuri este părul dezordonat însă artistic. Ei bine aranjarea este foarte rapidă și crează un aspect incredibil de elegant.

Tunsoare în straturi
Aceasta subliniază în mod favorabil ovalul clar al feței și descoperă gâtul, care va atrage ochii celorlalți.

Coafuri pentru părul scurt și mediu care fac femeile mai tinere după vârsta de 40-45 de ani
Vârsta elegantă te obligă să-ți schimbi coafurile mai des. Totuși părul își pierde strălucirea și densitatea de odinioară, iar imaginea nu arată la fel de atractivă ca înainte.

Pălărie
Tunsoarea accentuează frumos capul femeii, demonstrându-i avantajele și forma. Coafura este tinerească, dar are nevoie de o întreținere atentă.

Bob
Aceste tunsori versatile devin alegerea doamnelor mai în vârstă. Stilistul trebuie să vă aleagă o opțiune care să se potrivească tipului tău de față și să țină cont de asimetrie, tăietură dreaptă sau vârfurile rupte ale părului.

Coafuri „inteligente” care fac femeile mai tinere după vârsta de 50-55 de ani
Femeile care au această vârstă elegantă preferă coafurile care nu necesită îngrijire pe termen lung.

Bob-caret
O astfel de decizie conferă imaginii o anumită îndrăzneală și tinerețe, în timp ce, în același timp, nu necesită în special cheltuirea nici a timpului, nici a banilor.

Cascadă pentru păr mediu
Cascada adaugă perfect un volum suplimentar coafurii, ascunde defectele pielii legate de vârstă și ovalul feței care și-a pierdut contururile clare.

Coafuri care întineresc după 60 de ani: tunsori pentru doamnele în vârstă
Coafurile femeilor în vârstă ar trebui să se distingă prin gratitudinea stilului, neglijența nu are loc la această vârstă.

Pătrat
Această tunsoare va oferi imaginii, tinerețe și prospețime, dar este necesar să folosiți geluri atunci când coafați, ceea ce va face coafura îngrijită și durabilă.

Bob clasic cu breton lung
Coafura este lider la capitolul de tunsori anti-îmbătrânire. Bretonul lung maschează perfect ridurile, vizual.

O coafură bine aleasă poate face minuni în întinerirea imaginii.