Model la 91 de ani: 10 învățături valoroase de la legendara Carmen Dell’Orefice!

Carmen Dell’Orefice este femeia fenomen din industria modei. Ea a intrat în Cartea Recordurilor Guinness pentru cea mai lungă carieră de model. Frumoasa americancă și-a început cariera în 1945 și defilează pe podium până în prezent.

De-a lungul timpului, ea a devenit imaginea marilor case de modă, s-a filmat la cei mai renumiți regizori, a scris câteva cărți și a primit titlul de doctor în arte. Despre biografia ei am discutat mai devreme, de aceea, astăzi vom trece în revistă cele mai memorabile replici ale ei.

Citate Carmen Dell’Orefice

1. Deschiderea este cheia succesului. Cere și ți se va da. Dacă vrei ca universul să-ți surâdă, trebuie să-l întâmpini cu brațele deschise.

2. Vârsta e doar un număr care nu înseamnă nimic. Un om înseamnă mult mai mult decât un număr de ani trăiți. O viață întreagă nu e suficientă pentru a înțelege pe deplin cine ești.

3. Nu poți opri bătrânețea, dar poți învăța să încetinești timpul și să-l adaptezi la propriile dorințe și obiective.

4. Fericirea înseamnă să iubești. Chiar dacă dragostea nu e reciprocă, ea oricum înseamnă fericire. Pentru că nimic nu poate fi mai pur și mai senin decât să iubești pe cineva.

5. Nu-ți fie frică să îmbătrânești. Fiecare vârstă are farmecul ei. Anii înseamnă mai multă înțelepciune, mai multă experiență și o privire mai calmă asupra a tot ceea ce se întâmplă în viața ta.

6. Adevărata eleganță este pentru mine manifestarea unei minţi independente.

7. Am un singur sfat pentru femei. Fii tu însuți! Oamenilor le plac originalele.

8. Nu am regrete. Nu mi-aş fi trăit viaţa în felul în care am făcut-o dacă îmi făceam griji legate de ceea ce vor spune oamenii.

9. Cred în puterea râsului. Cred că îi putem dezarma pe oameni dacă îi facem să râdă.

10. Nu îţi pierde prea mult timp stresându-te cu pielea ta, aspectul tău exterior şi greutatea. Adevărata frumusețe vine din interior.