Moda plus size – 5 ținute care arată mai bine pe femei plinuțe, decât pe femei subțiri!

De regulă, femeilor zvelte le este mai ușor să aleagă rochia care li se potrivește, deoarece majoritatea articolelor vestimentare sunt concepute, mai întâi de toate, pentru femei subțiri. Dar nu te îngrijora! Creatorii de modă au avut grijă să conceapă piese vestimentare și haine inclusiv pentru femei plinuțe, care arată mult mai bine pe ele, mascând zonele cu probleme și evidențiind punctele forte ale acestora.

Ca să știi exact ce haine să porți în funcție de forma corpului și pe care ar fi mai bine să le ocolești, am pregătit pentru tine 5 articole vestimentare, care vor etala frumusețea ta firească și-ți vor crește încrederea în forțele proprii!

Ce haine să porți dacă ești plinuță?

Rochii asimetrice mărimi mari

Construcțiile geometrice mari și asimetria creează efectul unei iluzii optice, subțiind vizual talia și picioarele și mutând accentele de la grăsimea de pe abdomen spre față și antebrațe. Un asemenea stil se potrivește exclusiv femeilor plinuțe și arată respingător și deplasat pe femei zvelte, pe care le face să arate mai mari. Paradoxal, dar ca femeile plinuțe să arate mai mici, acestea trebuie să îmbrace haine plus size.

Citește și: 4 tunsori care arată perfect în cazul femeilor plinuțe

Haine cu imprimeu voluminos pentru femei grăsuțe

Potrivit stiliștilor, pentru a alege corect o rochie cu imprimeu trebuie să ții cont de următorul principiu: Imprimeuri mici pentru femei subțiri și imprimeuri mari pentru femei cu câteva kilograme în plus. Un imprimeu floral cu elemente mici nu va face decât să-ți accentueze și mai tare formele.

Citește și: Cum să te îmbraci dacă ai gambe plinuțe: 5 trucuri care vor soluționa această problemă!

Țesătură groasă pentru femei supraponderale

În primul rând, hainele din țesături groase și dense sunt foarte calitative. În al doilea rând, țesăturile de acest tip corectează silueta, nivelând zona abdomenului și coapselor – un truc foarte eficient pentru femeile plinuțe, care cumpără rochii, fuste și sacouri ce le redesenează silueta. Din păcate, acest truc nu funcționează pentru femeile cu greutate medie sau sub medie.

Citește și: Plinuțe și stilate: 7 ținute cu pantaloni, pentru femeile 50+

Rochii cu tăietură sub bust pentru femei cu forme

Rochiile cu talie înaltă erau purtate de franțuzoaice încă cu 2 secole în urmă. Tăietura sub piept te va ajuta să ascunzi kilogramele în plus de pe abdomen, mai ales dacă e completată cu un imprimeu potrivit. În timp ce femeile slăbuțe ar trebui să le ocolească pentru a nu-și mări vizual talia și a evita întrebările indiscrete cu privire la sarcină.

Citește și: 5 trucuri vestimentare pentru a arăta stilat și atrăgător chiar dacă ești plinuță.

Rochii cu dungi verticale pentru o talie subțire

Orice haină cu imprimeu vertical alungește vizual silueta și face o femeie să arate mai slabă. Dacă femeilor plinuțe acestea li se potrivesc perfect, etalând rafinamentul și feminitatea lor, pe femeile slăbuțe, dungile verticale pot arăta bolnăvicios. Celor din urmă le sugerăm să încerce imprimeuri orizontale.

Indiferent de factură sau greutate, nu uita că frumusețea se transmite de la interior spre exterior și trebuie mai întâi să-ți placă de sine însăși ca să câștigi atenția și dragostea celor din jur.