Moda plus size – 20 de ținute pentru femei plinuțe, la modă în 2021

Opinia publică și casele de modă sunt din ce în ce mai indulgente față de femeile plinuțe. Într-adevăr. Unde-i scris că zveltă înseamnă mai frumoasă. Fiecare femeie e frumoasă în felul său și merită cele mai bune haine. Și din fericire, creatorii de modă se gândesc tot mai des și la garderoba femeilor plinuțe. Prin urmare, astăzi vom discuta despre cele mai actuale ținute, începând cu rochii și terminând cu pantaloni.

Modele de rochii pentru femei plinuțe

Rochia e cel mai bun prieten al unei femei plinuțe. Dacă e aleasă corect, aceasta îți va masca cele câteva kilograme în plus și te va ajuta să pari mai înaltă. În acest sezon sunt la modă culorile vii, saturate. În ceea ce privește imprimeurile, există o regulă cât se poate de simplă: Imprimeurile mici sunt bune pentru femei subțiri, iar cele mari pentru femei plinuțe.

Modele de rochii elegante pentru femei plinuțe

De asemenea, se bucură de popularitate rochiile plisate cu talie înaltă și cordon, dar și articolele din piele. Talia înaltă îți va subția vizual silueta, iar pliseurile vor masca imperfecțiunile șoldurilor și ale picioarelor.

Un look de vară trebuie completat cu pantofi și sandale pe toc înalt. Primăvara poți purta rochii din țesătura groasă, care sunt bune prin faptul că nivelează zona abdomenului și a coapselor, redesenând silueta.

Cămăși oversize damă

Cămășile supradimensionate și rochiile de tip cămașă corectează silueta și maschează eficient ceea ce vrei să maschezi. Culoarea albă nu își pierde niciodată din actualitate, la fel ca albastrul sau denimul. Totuși, în acest sezon sunt la modă nuanțele expresive, inclusiv imprimeurile.

Cămășile pot fi asociate cu blugi cu talie înaltă sau fuste creion. Iar rochiile pot fi purtate atât cu pantofi clasici pe toc și sandale, cât și cu adidași sau pantofi sport. Astfel de ținute îți vor masca defectele, îți vor sublinia delicatețea și arată mult mai original, ca hainele de mărimea corectă.

Costume cu pantaloni pentru femei plinuțe

Compleurile din pantaloni și sacou sunt la ordinea zilei și adaugă farmec oricărei femei. Acestea arată stilat, proaspăt, sunt binevenite indiferent de context și te fac să pari mai înaltă grație liniilor monocrome.

De regulă, costumele sunt realizate în același ton, formând o linie verticală. Și orice linie verticală alungește silueta unei femei. Totodată, evită total look-urile. Ținuta nu trebuie să fie în totalitate de aceeași culoare. Diluează imaginea cu subtonuri ale aceleași culori sau nuanțe contrastante.

Modele pantaloni femei plinuțe

De preferat ca pantalonii să fie cu talie înaltă, indiferent dacă e vorba de blugi, joggers sau pantaloni de tip banană. Aceștia pot fi completați cu un pulover dens, o bluză cu tăietură în formă de V sau cu un top mulat, dacă silueta îți permite acest lucru. În ceea ce privește încălțămintea, sunt bineveniți atât pantofii cu tocuri înalte, cât și balerinii sau pantofii sport.

Fuste elegante pentru femei plinuțe

Fustele plisate – ușoare, libere, asimetrice sunt întotdeauna în vogă și arată feminin și atrăgător, indiferent de morfologie. Prin urmare, nu ezita să-ți etalezi frumusețea și nu atrage atenția la gurile rele ale celor din jur.

Citește și: Stilul casual – 9 ținute ideale pentru femei plinuțe 50+