Dacă ai aceste 3 lucruri în garderobă nu ai cum să nu arăți stilat!

Fiecare femeie vrea să fie tânără și atrăgătoare, în special după 40 de ani, când încep să se manifeste primele semne ale bătrâneții. Stiliștii ne propun o groază de ținute extraordinare 40+, însă fără să ne ofere nici o garanție că aceste ținute se vor potrivi anume pe noi. Și din nefericire, orice articol vestimentar costă bani.

Prin urmare, alegerea implică un risc și nu ne permitem să dăm greș, aruncând banii în stânga și în dreapta. Dar cum să găsești din multitudinea de oferte acea piesă vestimentară care îți va sublinia frumusețea și eleganța? Simplu – alege haine care nu își pierd niciodată din actualitate.

#1. Cămașa albă clasică femei

Prima în lista noastră este cămașă albă clasică, croită liber și cu mâneci lungi. Aceasta poate fi asociată armonios cu oricare alt articol vestimentar, se potrivește pentru femeile de toate vârstele și arată la locul său oriunde ai purta-o. Deși este un element clasic din garderoba fiecărei femei, cămașă albă arată stilat, proaspăt, contemporan, laconic și cât se poate de expresiv. Aceasta poate fi purtată atât în, cât și peste pantaloni, și este opțiunea ideală atât pentru birou, cât și pentru ocazii de zi cu zi.

#2. Pantaloni clasici de damă

Al doilea articol care nu trebuie să lipsească din garderoba fiecărei femei, sunt blugii negri, ușor evazați, cu talie medie și croi drept. Această piesă vestimentară este universală, versatilă și atemporală, prin urmare poate fi asociată cu diverse ținute fără să își piardă din relevanță și atractivitate. Mai mult decât atât, costul unui astfel de model este foarte mic. Însă în pofida acestui fapt, pantalonii nu lasă și nu vor lăsa niciodată impresia de haină ieftină, căci până la urmă, eleganța înseamnă simplitate.

#3. Bluza cu guler înalt damă

Și ultima, dar nu ultimul rând este bluza cu guler înalt. Acest articol îmbină mai bine ca oricare altul confortul cu eleganța și rafinamentul feminin. Deși inițial a fost concepută ca o piesă exclusiv pentru bărbați, astăzi haina cu guler înalt a devenit o adevărată întruchipare a delicateții și feminității. Oriunde ai purta-o să știi că vei arăta întotdeauna grațios și elegant.

Lista noastră se încheie aici și dacă vreunul din elementele menționate mai sus lipsește din garderoba ta, se pare că e momentul să faci o vizită la magazin. Indiferent de vârstă – nu uita că frumusețea vine din interior, iar hainele sunt date ca să o evidențiezi.

Citește și: Femeile care respectă aceste 7 reguli arată mai tinere după 50 de ani!