Mizăm pe forma unghiilor: 9 modele de manichiură la modă

Pentru a afla ce model de unghii va arăta cel mai bine pe mâinile tale, îți vom spune despre 9 dintre cele mai populare și mai frumoase forme pe care le poți obține nu numai în salon, ci și acasă.

Pătrat


Forma pătrată a unghiilor este potrivită în special pentru fetele care au o placă scurtă pentru unghii. Pentru ca această formă să arate deosebit de frumoasă, trebuie să-ți crești unghiile și să faci o manichiură uniformă cu unghiuri chiar de 90 de grade. Principalul lucru este că toate unghiile să aibă aceeași lungime.

Rotundă

Dacă aveți probleme cu creșterea unghiilor lungi, aceasta este forma perfectă. Unghiile rotunde practic urmează forma degetelor. O manichiură rotundă este deosebit de convenabilă, deoarece nu trebuie să faceți corecții des, trebuie doar să limitați ușor lungimea.

Pătrat moale

Această formă a devenit deosebit de populară în ultimii doi ani. Și totul pentru că pătratul moale întinde vizual degetele. Mâinile arată foarte elegant și grațios. Pentru o formă perfectă, faceți mai întâi un pătrat și apoi filați puțin colțurile.

În formă de migdale

Această formă este iubită în special de persoanele care vor ceva mai interesant decât un oval. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că unghia nu este întotdeauna suficient de puternică pentru a menține această formă, așa că vă recomandăm să o faceți cu lac de gel.

Oval

Doar unghii înguste alungite, fără margini ascuțite. Această formă aproape repetă forma naturală a unghiei, cu toate acestea este puțin mai lungă și mai subțire. Forma ovală este potrivită în special fetelor cu degete lungi și subțiri – vor arăta mai puțin lungi și mai spectaculoase.

Unghii de pisică

Îndrăznețe, nu sunt foarte confortabile, dar foarte sexy. Unghiile lungi și ascuțite seamănă cu adevărat cu ghearele pisicii.

Moda pentru această formă a fost introdusă de vedeta tinerilor Kylie Jenner. „Pantofii de pointe” diferă de „ghearele pisicii” prin vârfuri tăiate. În loc de un unghi acut, se obține un trapez care seamănă cu pantofii de pointe de balet.

Forma teșită

Gândiți-vă la colțul teșit al noului ruj și veți înțelege totul despre această formă.

Pătrat oval

Această formă arată ca un pătrat moale, dar unghiile ar trebui să fie puțin mai înguste. Pătratul oval este perfect pentru fetele cărora le plac unghiile îngrijite, drepte, fără colțuri ascuțite. Această formă arată frumos atât pe unghiile lungi cât și pe cele scurte.